Step On It!

Ett mord maskerat till ett självmord ställer polisen i Marseilles utan ledtrådar. När sedan offrets strippande dotter försvinner spårlöst ökar trycket på dem ytterligare. Stadens gator har redan tagits över av gangstergäng och polisen står inför en tuff utmaning. De som är mest lämpade för uppgiften är Gomez och Tavares, två helt olika personligheter som tillsammans bildar ett fulländat radarpar. Gomez är en skjutglad, ambitiös och omutlig snut som förflyttats från Paris till Marseilles. Tavares är född och uppvuxen i Marseilles, en lokal hjälte som vägrar ta kritik och som gärna tänjer på sina befogenheter.

Originaltitel Gomez & Tavarès
Alternativ titel Payoff
Regissör Gilles Paquet-Brenner
Manus Gilles Paquet-Brenner, Renaud Bendavid
Genre 2000-tal, Action, Kriminalare, Komedi
Skådespelare Jean Yanne, Daniel Duval, Élodie Navarre, Stomy Bugsy, Titoff, Noemie Lenoir, Etienne Chicot, Eléonora Donde

St_affan
2004-10-19
Helt ok action/komedi som VINNER på språket och just att den är gjord i Frankrike. Frankrike är bättre på actionkomedi oftast.
Soul_Assassin
2004-08-12
vill se den här filmen!!!! =) Älskar franska filmer!
mzn
2004-08-07
Riktigt grym film som blir förstörd av franska språket. Iaf enligt mig som inte är van att läsa texten och inte gillar franska. Mycket bra handling. Dock kan man säga att den säkert kunde hottats upp lite till. Gillar dock ändå stuket på filmen.