Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Stockholm Boogie


När Jerka tar uppehåll från sin flickvän tar hans kusin Hoffe med honom ut på en festnatt i Stockholm tillsammans med deras nyfunne vän Natalie, samtidigt som hans flickvän, som vägrar acceptera att förhållandet är på väg att ta slut, ger sig ut för att söka efter de tre.


Originaltitel Stockholm Boogie
Regissör John Lindgren, Karl-Uno Lindgren
Manus John Lindgren, Karl-Uno Lindgren, Erik Johansson (II), Jens Malmlöf
Genre Drama, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Erik Johansson (II), Jens Malmlöf, Maria Lindström, Erica Braun, Peter Lorentzon, Maria Simonsson, Richard Gardt, Sascha Mesic, Matias Varela
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2234
Filmnummer 36757

Recensioner

Skapad 2019-12-04 av AugustDellert
Stockholm Boogie har kallats för en svensk roadmovie till fots men jag skulle hellre kalla den för en humoristisk skildring av Stockholms moderna ungdom. Filmen utspelar sig nätt och jämt under e...   Läs mer »

Kommentarer


Stygga-Vargen
2016-10-17
Skådespelarna gör ganska bra ifrån sig och filmen innehåller ett par ganska roliga scener. Men som helhet är filmen inte mycket att hänga i granen.
Darn
2016-01-21
Visst, jobbiga karaktärer, men sånt går alltid att ordna med bra regi och skådespelare som kan hantera vredesutbrott utan att det blir pinsamt. Synd att det blev för mycket av det. Idén är annars bra.
Krille80
2014-12-14
Detta var en överraskning. För första gången på riktigt länge så såg jag en svensk film där jag faktiskt trodde på karaktärerna och vad de gjorde och sa. Vanligtvis brukar svenska filmer förlora mitt intresse just på grund på att det mesta känns krystat och konstruerat. Filmen har en väldigt enkel historia men den fångade mitt intresse. 3+
BrutusBeefcake
2014-08-02
På tok för jobbiga karaktärer och för jobbiga situationer för mig, istället för att (som det skall vara) är roligt och underhållande så får jag bara panik pga alla dumheter och dessa karaktärer som beter sig hysteriskt, jag klarar inte sådan här humor. Men när den var lite lugnare tyckte jag att den var ganska trevlig (4+/15)
ziferN
2013-03-06
Charmig, småkul och underhållande liten film som fungerade gott att titta på för stunden med sin relativa korta speltid, men det gjorde också att filmen inte kändes överlång. Storyn är ju lite kul att följa och polaren var rätt så skön. Filmen hade även ett par roliga inslag och den fungerade som sagt som tidsfördriv men detta är ändå en film man glömmer direkt efter man har sett den.
Hypostas
2012-12-01
Småtrevlig, på gränsen till kass. Typisk tvåa.
Pugie
2012-08-21
Mycket bättre än vad jag trodde!
Xenox
2012-07-26
Sascha är bara för skön! Filmen är sådär, lite annorlunda men ändå sevärd.

2011-07-10
Jag gillar det här lite dekadenta "mot fest var än den må vara"-köret och att man faktiskt försöker ge filmen ett färgglatt persongalleri och göra det lite oväntade. Tyvärr håller det dock inte hela vägen och till sist blir det mest tröttsamt. Jag ger en 2:a, om än en ganska stark rackare.
sonocronic
2011-06-12
Vissa lines i manuset fattar jag inte hur man kan tilllåta vara där. Filmen är fjantig och fjollig. Trots det har den ett underhållningsvärde och man vill se den färdigt.
Visa äldre kommentarer »