Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

Stonehenge Apocalypse


När en grupp antropologer gräver upp ett mänskligt skelett i närheten av Stonehenge så utlöser de en dold maskin som är det verkliga syftet till att Stonehenge byggdes. Maskiner är en domedagsmaskin och nu måste ett gäng militärer och forskare försöka stoppa den innan värden går under.


Originaltitel Stonehenge Apocalypse
Regissör Paul Ziller
Manus Paul Ziller, Brad Abraham
Genre Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Misha Collins, Torri Higginson, Hill Harper, Peter Wingfield, Adrian Holmes, Aaron Pearl
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 37
Filmnummer 82657

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Podpolkovnik
2014-07-11
Kvalitet rakt igenom. Äntligen har filmvetenskapen funnit sin dramaturgiska heliga Graahl, sin aristoteliska poetik. Stringensen, storyn, skådespeleriet, regin - allt är fantastiskt!
isecore
2012-11-19
En riktig kvalitetsrulle. Fantastiskt skådespeleri som bär upp den utsökta handlingen. Handlingen i sin tur är genomtänkt och balanserad, med välskrivna karaktärer och en logisk, smart och intelligent handling. Specialeffekterna håller uppenbarligen högsta klass, och massor med pengar har spenderats på att få dem verklighetstrogna. Allting med denna film osar kvalité och hantverk!
Jormungandr
2011-08-02
Så dålig att den faktiskt blir kul och underhållande att se på!
Robkiller
2011-07-04
Helusla skådisar med kass dialog. Jobbiga ljud mest hela tiden. En massa tekniskt snack där det är uppenbart att den som säger det inte har en aning om vad det betyder. Kassa effekter.
badass
2010-08-03
Nej men den här B-filmen skulle jag faktiskt kunnat tänka mig som bra underhållning en sen kväll när man inte har något bättre för sig.. har man inga förväntningar och är uttråkad så ja varför inte!
Docklands
2010-06-15
En idiotisk ide på en film som resulterade i en utomordentligt idiotisk film.