Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Storage 24


Charlie och Shelley träffas en sista gång i ett förvaringslager för att dela upp ägodelar efter att ha gjort slut med varann. Samtidigt landar en mystisk farkost i en annan del av London. Strömmen går i förvaringslagret och Charlie och Shelley upptäcker snart att de inte är ensamma.


Originaltitel Storage 24
Regissör Johannes Roberts
Manus Noel Clarke, Davie Fairbanks, Marc Small
Genre 2010-tal, Skräck, Science Fiction
Skådespelare Noel Clarke, Colin O'Donoghue, Antonia Campbell-Hughes, Laura Haddock, Jamie Thomas King, Alex Price, Ned Dennehy, Geoff Bell, Ruth Gemmell, Davie Fairbanks, Amy Pemberton
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 84
Filmnummer 99614

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


amam
2016-10-27
Stark tvåa, den har sina stunder och är långt ifrån usel men jag skulle nog inte säga att den var speciellt bra heller.
Taliah
2013-10-11
Börjar dåligt men har några fina stunder, helt klart sevärd.
DrT
2013-10-11
Den har sina komiska stunder, som weaponing up scenen, men annars mest run-of-the mill.
Robkiller
2013-08-11
När någonting utomjordiskt kraschar i ett lager i London så blir en grupp ungdomar instängda... men de är inte ensamma; och vad det än är som är där så är det förbannat... temat är välkänt och genomförandet är väl hyggligt, utomjordingen är inte anskrämligt ful och handlingen är väl ok... tyvärr faller den på en usel regi och klippning. Tillsammans med rätt kassa skådisar och en del opassande dumma skämt så blir det inte bra alls.
Ehrniz
2013-05-25
Ett fräscht tillskott till genren Sci-fi skräck. Intressant miljö, bra effekter och överlag bra rollprestationer.
santiago
2013-04-27
Jag somnade halvvägs och missade runt 15-20 minuter så jag borde egentligen kanske inte sätta något betyg. Men eftersom den här skiten slösade tillräckligt med min tid så tänker jag frångå min principer och sätta en rungande 1:a. Skamvrån Noel!
Djason
2013-02-06
Det är den sköna engelska humorn som räddar upp denna film till en 2:a. Ganska smart handling i filmen men de dåliga effekterna drar ned betyget.
Bumbi78
2013-02-05
Lättsam i all sin allvarsamhet med en simpel story och bra driv. Inget att egentligen klaga på, men det kunde gjort monstret oldschool med snubbe i slemmig dräkt istället för tveksam cgi, hade blivit roligare.

2013-01-26
Det finns absolut inget positivt med den här filmen.
Harford
2013-01-23
En pinsamt dålig sci-fi-skräck-film. Manuset är uset, regin och skådespeleriet under all kritik. Mer löjeväckande än spännande. Manuset verkar de ha snott från Alien, men glömde att ta med talangen. "Specialefferkterna" på vissa ställen verkar inte vara riktigt färdiga, så dåliga är de. Se Alien igen istället.
Visa äldre kommentarer »