Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Storm Catcher


En general hotar att bomba Washington med hjälp av ett nytt topphemligt flygplan. Om planets pilot vägrar att hjälpa honom, planerar han att mörda hans dotter. Men kanske vet några av pilotens vänner, hur de bäst ska kunna lösa situationen...


Originaltitel Storm Catcher
Regissör Anthony Hickox
Manus Ed Masterson, Bill Gucwa
Genre Action, Kriminalare, Thriller, Krig, 90-tal
Skådespelare Dolph Lundgren, Anthony Hickox, Kylie Bax, Mystro Clark, Jon Pennell, Robert Miano, Yvonne Zima, Jody Jones, Robert Glen Keigh, Kimberly Davies
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 157
Filmnummer 5238

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


gjoob
2016-08-02
Bättre än många andra Dolph-filmer, högre tempo (för det mesta) och bra actionsekvenser (jag gillade faktiskt flygplansscenerna). Lägg därtill taffligt kameraarbete och kassa skådisar och du har garanterat bra b-action.
100tonvalspäck
2012-09-16
Hon som spelar frun är nog den sämsta skådisen jag sett sedan han som spelar en ung Van Damme i Bloodsport. Är inte alls förtjust i flygplansscener heller så de höjde inte betyget direkt. Det som är bra är dock fantastiskt, ett av Dolphs roligaste ögonblick finns i Boston scenen och det är riktigt roligt att se honom köra en Jackie Chan light när han spöar en onding med en soffa.
FilmGuden
2011-10-08
Höjer till sisådär godkänt. Bortsett från några lite långsammare stunder har den ett hyggligt tempo rakt igenom och några roliga scener där Dolph bla talar med Boston-dialekt.

2011-07-26
ennormt bra
IrwinFletcher
2008-03-16
Kul att se en Dolph Lundgren-film där Dolph själv visar sig vara den bästa skådisen, eller förlåt, minst usla ska det vara. Kvinnan som spelar Dolph's fru gör nog den mest bedrövliga insats jag sett. Att kalla henne en c-skådis är att ge ett oförtjänat komplimang. Alfabetet är inte tillräckligt långt för att beskriva hennes status som skådis. Filmen är dock sevärd inte minst för ovanstående men även för att Dolph använder en soffa (ser ut som en tre-sits) som tillhygge för att spöa en osympatisk människa.
LasseKongo74
2007-01-26
Skrämmande dålig... t.o.m. för att vara Dolph.
rebelscum
2006-01-15
Nej tack!
FilmGuden
2006-01-15
Pendlade ordentligt mellan en trea och en två, vilket det sistnämnda blev. Underhållande, kul och lite grym. Dolph Lundgren är fantastisk som vanligt. Men filmen hade behövt mer att säga för att landa rätt.
Webber
2006-01-14
Blää rulle
strob
2006-01-14
Om man bara fått se soffscenen hade det nog blivit en tvåa iaf.
Visa äldre kommentarer »