Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Störtkär


Plötsligt hamnar konservatorn Amanda i en lyxlägenhet i New York med fyra trådsmala och vackra rumskompisar. När hon faller för charmören Jim Winston verkar det som att hon hittat sin drömman. tills tjejerna en kväll ser honom begå vad som verkar vara ett kallblodigt brott. Amanda och hennes fyra halvgalna rumskamrater ger sig ut på Manhattans gator som andra klassens detektiver för att försöka lösa mysteriet i grannlägenheten, hela tiden steget före trubbel och i takt med senaste modet.


Originaltitel Head Over Heels
Regissör Mark Waters
Manus David Kidd, Ron Burch
Genre Komedi, Romantik, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Freddie Prinze jr, Monica Potter, Shalom Harlow, Ivana Milicevic, Sarah Murdoch, Tomiko Fraser, China Chow, Jay Brazeau, Stanley DeSantis, James Kirk, Timothy Olyphant
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1113
Filmnummer 4269

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2018-04-09
lol, tokkass.
Zingostar
2018-01-29
En faktiskt riktigt bra och smart komedi. Den tar inte sig själv på stort allvar utan är en ganska mysig och lätt komedi.... Rekommenderas.
Krille80
2014-12-14
Romantisk komedi som inte på minsta sätt är originell men som jag gillar tack vare skådisar som Monica Potter och Freddie Prinze Jr. Det är lättsamt och enkel underhållning som man kan se när man lite tröttare på söndagen. En helt Ok film.
Tatty
2014-05-15
Lite spännande men ändå sådär mysig film. Freddie spelar rollen bra! Gillar filmen.
arruba
2012-07-07
Ganska trött rulle som blixtrar till ibland. Finns inget som rycker tag i en eller får en att bli intresserad. Se den om du är bakfullare än Charlie Sheen på söndagar, då är den nog som bäst.
yrkeschaufföre
2012-07-02
Den här spelade jag in å sen upptäckte jag att jag har sett den OCH äger den! Inget bra betyg så att säga. Men Potter och hennes modellkompisar är faktiskt ganska kul så.... en svag tvåa får den iallafall.
Lurtz
2012-01-17
Man skulle önska att det var någon form av spoof men det är helt enkelt bara korkat och dåligt.
dafreakish
2012-01-17
1,5 timme av mitt liv jag aldrig får tillbaka. Potter är osannolikt dålig men är ändå en djup karaktärsskådis jämfört med Prince Jr. Så ruskigt kass.
Kyano
2011-07-31
Inte så hemsk som den kunde varit. Jag skrattade till och med på vissa ställen, även om jag på andra ställen var tvungen att titta bort och hålla inne mina klyschkväljningar. Inte en film som direkt för mänskligheten framåt, men fördriver tiden på ett milt underhållande sätt. Svag tvåa.
Juu_W
2010-01-09
Töntig film men rätt okej att se när man har en tråkig dag och det inte finns något annat att se på.
Visa äldre kommentarer »