nya casino utan svensk licens

Strange Darling

Ingenting är vad det verkar när ett förvrängt one-night stand spiralerar in i en seriemördares elaka mordrunda.

karlmats
2025-06-04
En lite svårbedömd film, det känns som att den vill vara väldigt mycket och till viss del har den svårt att leva upp till sina egna pretentioner. Men det är en väldigt snygg film, och den upphackade berättelsen som först kändes mest som en gimmick har nog ändå ett existensberättigande. Det är kul att fundera både under filmens gång, och efteråt, på de val som görs och både Fitzgerald och Gallner gör det bra i huvudrollerna. Kul att se Ed Begley Jr dyka upp som gammal hippie också. Jag gick in helt blind och det är nog det klart bästa sättet att se den här filmen. Den står och balanserar men jag avrundar uppåt till en svag 3a den här gången, det känns som att filmen växer i efterhand.
PeterTheW
2025-01-13
Tycker mest om sista delen. Snyggt gjord, snyggt foto och vändningen är lite ball, men första timmen upplever jag som lite för lite seg och halvpretto.
djonipony
2024-10-31
Bättre första timme än sista halvtimme. Gillar hur kapitelhoppningen, lite à la Memento, skalar informationslöken på ett bra sätt. Slutet har för clowniga snutar, brist på spänning/ovisshet och en obegripligt lång sista tagning på huvudtjejen. Kul att Giovanni Ribisi gör långfilmsdebut som fotograf, även om fotot inte är minnesvärt.