3.4

Strawberry Shortcakes

I denna mangabaserade film får vi följa fyra kvinnors liv i Tokyo som är allt annat än fulla av harmoni. Kärleksliv och försök att hitta sig själv visar sig vara svårt.

Originaltitel Strawberry Shortcakes
Regissör Hitoshi Yazaki
Manus Kyoko Inukai
Genre 2000-tal, Drama
Skådespelare Masanobu Ando, Ryô Kase, Chizuru Ikewaki, Yûko Nakamura, Noriko Nakagoshi, Kiriko Nananan

maldoror
2015-07-09
Unga kvinnors ångest i storstan, skulle undertiteln till denna kunna vara. Lite taskigt med en tvåa kanske men det finns bättre liknande filmer.
BrutusBeefcake
2015-02-08
Trevlig film trots att allt i den kanske inte är fullt så trevligt...Har absolut inget problem med tempot och kvinnorna är magnifika i sina respektive roller men jag ville verkligen ha mer när eftertexterna började rulla. Karaktärerna är ytterst välgjorda men avsaknaden av något jag inte riktigt kan sätta fingret på gör att den snuddar vid 4:an, men når inte riktigt dit. (9/15)

2011-12-03
rörigt men bra!
Kimchi
2010-11-14
Den är inte snabb, men när den väl fått grepp om en släpper den inte taget. Karaktärsporträtten är det mest intressanta med filmen.
hemisphere
2008-04-12
om det här hade varit första avsnittet av 10 i en serie så hade jag gråtit av lycka. det är en slowstarter som när man väl börjar gilla karaktärerna så blir det en strålande bra film.
Cumlin
2008-03-09
Gillar sättet filmen är gjord på och storyn. Stark fyra.
uCj
2007-05-05
Ännu en film som ingen har betygsatt eller har i paket men ändå är inlagd, man tackar och bockar :) Filmen är rätt bra, men lite rörig ibland.