Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Street Fighter IV: The Ties That Bind


Chun Li och Ryu måste tillsammans besegra onda män som vill ta över jorden.


Originaltitel Sutorîto faitâ IV - Aratanaru kizuna
Regissör Jirô Kanai
Manus Jirô Kanai, Hirohisa Soda, Takuho Takemoto
Genre Anime, Animerad, 2000-tal
Skådespelare Fumiko Orikasa (röst), Hiroki Takahashi (röst), Akio Ôtsuka (röst), Hiroki Yasumoto (röst), Misato Fukuen (röst), Taketora (röst), Yûji Kishi (röst), Junichi Suwabe (röst), Mie Sonozaki (röst), Miyuki Sawashiro (röst), Tôru Ôkawa (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 18
Filmnummer 82575

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


No.1
2013-08-18
Alla har rätt till sin åsikt, men det finns ett antal bra action scener i den här filmen, samt storyn är riktigt bra, i jämförelse med allt annat SF crap som har släppts. Med det sagt anser jag att inget klår Street Fighter II filmen, den var riktigt jäkla bra.
SaaaTaaN
2011-08-26
Spelen har aldrig lyckats fixa någon större story, men tycker ändå detta får ses som ett gott försök om man gillar SF-serien.
omgi
2010-10-02
Det är svårt att klandra teamet bakom filmen för storyn då den är relativt "cheesy" och vagt presenterad i spelet. Att de sedan gör ett magplask med framställning av karaktärerna och inte har med en enda vettig action-scen gör dock inte situationen bättre.
Azile
2010-09-15
Egentligen helt otroligt hur man kan misslyckas med en sån här film, hade det varit för mycket begärt att det faktiskt skulle finnas några rejäla fighting-scener i en film om Street Fighter?