Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Strike Commando 2


Ännu en avtrubbad krigsfilm av Mattei. Än än en gång hamnar Ransom i Vietnams djungel, den här gången på jakt efter en värdefull diamant, som även ryssarna vill åt. Kopierar vilt från både Rambo och Indiana Jones.


Originaltitel Trappola diabolica
Regissör Bruno Mattei
Manus Claudio Fragasso, Rossella Drudi
Genre Äventyr, 80-tal
Skådespelare Richard Harris, Brent Huff, Mary Stavin, Mel Davidson, Ottaviano Dell'Acqua, Massimo Vanni
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 26
Filmnummer 13841

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ItalyErik
2022-04-08
Fruktansvärd uppföljare till skräpeposet Strike Commando. Medan den första är billig men underhållande är denna medvetet gjord som en komedi, till och med parodi, fast helt utan humor. Den maniskt skrikande Reb Brown framstår som en skådespelare i klass med Jack Nicholson i jämförelse med Brent Huff som spelar huvudrollen i denna. Undvik!
dudson
2011-10-23
Inte alls lika röjig som första Strike Commando men denna hadde mera humor och nästan bara ripp offs från Indiana och Rambo så njaee kunde vart bättre...
menschenfeind
2010-05-18
De sista 20 minuterna är rätt röjiga, men resten av filmen är bara tråkig. Hästlängder dummare än 1:an, musiken är totalt opassande och Reb Brown är utbytt mot någon som ser ut som Ben Stiller. Visserligen är den lite blodigare än 1:an, men den var nästan helt blodfattig så det säger inte så mycket.
idd
2010-04-26
inte lika hysterisk som den första men fortfarande full fräs från bruno! indiana jones scenerna är verkligen kopierade rakt av..
Bumbi78
2009-04-27
Vad motiverar min 4:a? Ett italienskt djungerraffel, naturligtvis helt oseriös med sanslöst kassa skådisar (va fan gör förresten Richard Harris i den här?) De stjäls scener rätt av från bla Rambo 2 och Raiders of the lost ark. De är ninjor, elaka ryssar och sadistiska kineser. Naturligtvis används som vanligt både en M60 och M16 med granatkastare - såklart med obegränsad ammunition. Ibland regnar det, ibland är det natt - för att direkt efter va nåt helt annat. Jo min 4:a motiverar jag med att sån här skit från videovåldets gyllene årtionde i görs längre - och lika bra är väl det, men fan va underbart nostalgisk man blir.
Ondskapt
2009-04-20
Tilapia sa det, inte lika bra som den första filmen, men ändå en rejäl actionrökare med en skrikande och massmördande Brent Huff i huvudrollen.
theother
2005-01-29
Men Mary Stavin har ju en stor roll.
tilapia
2003-10-30
Inte lika hejdlös som 1:an men en helt klart godkänd idiotfilm