Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Stulen lycka


Dutch, en tuff snut, och Kay, en sval politiker, förs samman av ett ovanligt gemensamt öde när deras äkta makar omkommer i en flygolycka. Det visar sig att de båda reste tillsammans under falska premisser. Nu börjar det smärtsamma avslöjandet av det förflutnas lögner och ett stormigt förhållande mellan det omaka paret polisen och kongresskvinnan.


Originaltitel Random Hearts
Regissör Sydney Pollack
Manus Darryl Ponicsan, Kurt Luedtke
Genre Drama, Romantik, Mysterium, 90-tal
Skådespelare Kristin Scott Thomas, Harrison Ford, Bonnie Hunt, Charles S Dutton, Richard Jenkins, Sydney Pollack, Dennis Haysbert, Paul Guilfoyle, Susanna Thompson, Dylan Baker, Susan Floyd, Lynne Thigpen, Kate Mara, Bill Cobbs, Peter Coyote, M Emmet Walsh
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 772
Filmnummer 100

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2022-07-19
Knappast Fords bästa stund. Två svaga storys som kanske täckt upp 90 minuter utdraget till hela 130 min. Börjar lovande för att sega ut i en ointressant kärlekshistoria med noll kemi mellan skådisarna.
dudson
2022-01-17
Tror nog denna film tar priset gällandes siffrorna 33, samt bokstäverna CC. Bägge frimurar- symbolik=666/ Totalt nerlusad av denna styggelse#(#(. Nåväl till själva filmen. Tycker den flyter på fint i lugnt takt, och med ett härligt jazzig ljudslinga. Dock med en extremt simpel story/handling. Herr Ford är mera grumpy & dryg then ever. Älskar den något pinsamma situationen i snobb-klädes butiken, lixom menar, en har dött. Men knappt att den ytliga hor- personalen bryr sig ett skvatt, haahaa")
mammene
2021-06-01
Två riktigt bra skådespelare i huvudrollerna gör mycket, allt börjar lovande. Ett sökande efter sanningen, vill man veta eller inte. Som sagt skådespelet är bra, men man lägger in någon slags sävlighet i utförandet som till slut känns lite löjligt, så trean är lite svag.
Equidem
2020-11-24
Vad kan jag säga? Filmen var totalt ointressant.
Rai
2018-03-07
Så där. Lite väl seg!!!
Krille80
2015-02-11
En mycket välregisserad film med två utmärkta skådespelare. Med mycket små medel lyckas de väcka starka känslor. Manuset håller också men det krävs att man är på ett visst humör för att ta in ett drama av denna sorten. Det som drar ner mitt betyg är att det inte är en film som jag ser om och att det finns ännu bättre filmer i denna genre. 3+
Gigi1943
2013-10-23
Tidigare gav jag den en trea men nu efter att ha sett den ånyo så får den en fyra. Fin kärlekshistoria och i mitt tycke bra slut.
Laserkanin
2013-01-24
Det finns filmer man tittar på utan att förstå vad man tittar på. En av de mest långdragna filmer i filmhistorien.
jonbo
2011-08-23
Det började lagom bra. Skådespelet ger filmen en tvåa. För efter början så utvecklas det till en riktigt såsig skitfilm.
FilmGuden
2010-05-09
Halvsömnigt dussindrama, med en handling som påminnde mig starkt om någon annan film. Harrison Ford lyfte den något.
Visa äldre kommentarer »