Stuntmannen

Huvudpersonen är på rymmen från polisen och gömmer sig bland filmfolk och låtsas att han är en stuntman. Det är en blandning av verklig fara och uppdiktad fara.

Originaltitel The Stunt Man
Regissör Richard Rush
Manus Richard Rush, Paul Brodeur, Lawrence B Marcus
Genre Komedi, Action, Romantik, Thriller, 80-tal
Skådespelare Barbara Hershey, Steve Railsback, Sharon Farrell, Peter O'Toole, Allen Garfield, Alex Rocco, Adam Rourke

RobinsTaste
2013-05-28
Helvete va tråkigt! Här har jag lovat mig själv att BARA köpa bra filmer...Hade några bra scener, som inkluderar en av de coolaste takjakterna jag sett. Men resten är BULLSHIT!
Jannebanan
2013-04-03
B-film
zonk
2012-06-17
Har sina stunder, men är bitvis smetigt sentimental, och filmmusiken är sjukt dålig, direkt störig.

2012-04-30
Unik film full med action, humor och feta överraskningar. Tål att ses upprepade gånger, och Peter O'Toole är ju majestätiskt bisarr som han ska vara.
Grillo
2012-04-19
Riktigt skön film, om än möjligen lite för lång. Man visste inte riktigt ända in i slutet vad som var på riktigt och vad som var stunts.
Filmerskan
2011-12-01
Super fucking awesome!
2011-07-08
Den här filmen fick jag inget grepp om. Förstod inte vad den egentligen handlade om? O´Toole är dock bra som överexcentrisk regissör. Dessutom känns den på tok för lång.
3DDaniel
2010-12-15
Kul att se en film om en filminspelning, men stuntmannen känns lite dum i huvudet.
mi9
2010-11-03
vilken pekoral...! känns föst överdrivet, sen förvirrat, till sist patetiskt - eller bara en misslyckad parodi...? - en svag 3:a
Rune2000
2010-10-16
En bra film med ruskigt fin Peter O'Toole i en av birollerna. Jag gillar filmens stämning som på sina håll påminner mig om Antonionis "Blowup", ändå måste jag medge att speltiden är på tok för lång.