Suburban Girl
En ung kvinnlig redaktör på Manhattan snärjer en framgångsrik äldre man för sina karriärsyften, men upptäcker snart att hon inte har full kontroll över situationen.
Originaltitel | Suburban Girl |
Regissör | Marc Klein |
Manus | Marc Klein |
Genre | Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal |
Skådespelare | Alec Baldwin, Sarah Michelle Gellar, Jill Eikenberry, Peter Scolari, James Naughton, Marian Seldes, Ebon Moss-Bachrach, Chris Carmack, Maggie Grace, Audra Blaser, Jason Antoon, Nate Corddry, Vanessa Branch, Marin Ireland, Amad Jackson |
Och otroligt sexistisk trots att det är en hel del kvinnor med i huvudrollen men alla pratar om samma man genom hela filmen (och inget annat).
Nu i efterhand förstår jag inte varför jag såg hela.
Fullkomligt meningslöst romantiskt drama som aldrig tar sig överhuvudtaget. Bra som sömnpiller troligtvis...
Rätt tråkig och slätstruken. Det är ett ok slut som höjer från 1 till 2. Tycker det är synd på Sarahs talang detta...
Min SMG-abstinens gjorde att jag tvingade mig igenom denna väldigt mjäkiga film. SMG känns lite för gammal i rollen som ung kvinna med extremt taskigt självförtroende som tycks oförmögen att förverkliga sig själv.
Kom aldrig riktigt igång. Stundtals riktigt tråååkig!
Rätt tråkig men SMG och Baldwin var så pass charmiga, och snygga i glasögon, att de höjde tittarupplevelsen en aning.
Slö och lökig rulle, trevligt att låta rulla när man grejar med lite annat samtidigt dock.
Jag gillar SMG och AB men sen var det inte så intressant.
Asså den börja bra. Men sen zzzzzzzzz o fram o tillbaks.