1.8

Sueño

En talangfull ung musiker från Mexiko fullföljer sina drömmar om att bli sångare i Los Angeles. Han tänker nästan ge upp efter alla motgångar, när hans manager övertygar honom om att vara med i en latinamerikansk sångtävling, som sponsras av en lokal radiostation. Slutligen får han sin chans att göra sin musik hörd... om han bara kan hitta ett band. Samtidigt blir han iblandad i ett triangeldrama med två mycket olika kvinnor, en granne i 40-årsåldern och en ung veterinärstuderande.

Originaltitel Sueño
Alternativ titel Sueno Americano
Regissör Renee Chabria
Manus Renee Chabria
Genre 2000-tal, Komedi, Drama
Skådespelare John Leguizamo, Elizabeth Peña, Ana Claudia Talancón, Nestor Serrano, José María Yazpik, Winston J Rocha, Rafael Simón, Jsu Garcia, Alejandro Patiño, Michael Peña, Omar Ruvalcaba-Rosas, Mario Arias Jr, Erica Muñoz, Elizabeth Rodriguez, Kal Penn

yrkeschaufföre
2012-02-19
Jag tyckte att det funkade utmärkt att slötitta på den här, visst historien är spikrak och karaktärerna har inget större djup. Nu när jag tänker på det igen så tror jag att jag sänker till en jättestark tvåa istället.
LaDecima
2010-07-03
Äh, finns värre.
hejknekt
2006-10-22
Jag såg denna film med tre vänner. Vän #1 gick och sov efter halva filmen. Vän #2 satt kvar och skrattade konstant till filmens slut. Vi skrattade ÅT den, inte MED den. Den enda som kändes någorlunda trovärdig var Elizabeth Peña, hon var helt okej.
mia-44
2006-06-14
väldigt tråkig film...
Endymion
2006-03-25
Klyschorna bara haaaglar över den här filmen. Regissören kan inte ha haft nån koll på film på säker 25-30 år verkar det som. Filmen är dock sevärd, men de tär allt. Elizabeth Pena är charmig och känns äkta, men är även hon tyvärr en klyscha... amn blir så trött. Irriterande.