Suicide Squad: Hell to Pay
Gruppen av skurkar känd som Task Force X aka Suicide Squad, får i uppdrag att stjäla mystiska objekt. Misslyckas de så mister de livet.

Originaltitel | Suicide Squad: Hell to Pay |
Regissör | Sam Liu |
Manus | Alan Burnett |
Genre | Action, Animerad, 2010-tal |
Skådespelare | Christian Slater (röst), Tara Strong (röst), Vanessa Williams (röst), C Thomas Howell (röst), Greg Grunberg (röst), Liam McIntyre (röst), Dania Ramirez (röst), Kristin Bauer van Straten (röst), Gideon Emery (röst), Billy Brown (röst) |
Den här var bra!
När jag såg trailern var jag inte riktigt imponerad, men överraskande så var detta en mycket bra film! Jag gillade DCEUs Suicide Squad-rulle, trots sina brister, men den här var mycket bättre! Det är inte en uppföljare till Batman: Assault on Arkham eftersom detta inte äger rum i Arkham-tv-spel universum och trots att Tara Strong gör rösten till Harley Quinn i den här filmen, och hon har tidigare gjort rösten till Harley Quinn i Arkham-spelen (men inte i den första spelet) och andra DC-relaterade projekt. På tal om tidigare, både Christian Slater och C. Thomas Howell repriserar sina roller som Deadshot och Professor Zoom, Slater gjorde tidigare rösten till Deadshot i en episod av Justice League Action och Howell gjorde tidigare rösten till professor Zoom i Justice League: The Flashpoint Paradox. Jag älskade filmens start- och sluttexter, det är som en exploitation grindhouse-rulle. Det här är definitivt en rated-R-film, massor av gore och blod, vilket definitivt skulle ha passat mer i DCEU-filmen. Om du inte tyckte om DCEUs Suicide Squad, så är jag rätt säker på att du kommer att älska den här versionen bättre.