The Man with no Future

Försäkringsagenten Max hittar företaget Aurora, som erbjuder dödssjuka ett skräddarsytt avslut. Max är själv sjuk, och utan hans frus vetskap åker han till det avlägsna hotellet Aurora.

Originaltitel Selvmordsturisten
Alternativ titel Suicide Tourist, Exit Plan
Regissör Jonas Alexander Arnby
Manus Rasmus Birch
Genre Drama, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Nikolaj Coster-Waldau, Tuva Novotny, Solbjørg Højfeldt, Jan Bijvoet, Sonja Richter, Anders Mossling, Robert Aramayo, Johanna Wokalek, Kaya Wilkins, Mette Lysdahl, Slimane Dazi, Kate Ashfield, Vibeke Hastrup, Lorraine Hilton

StureStenhög
2021-01-19
Man får nog säga att jag tillhör målgruppen för en sådan här film, men jag blev tyvärr inte så imponerad. Det känns lite oklart exakt vad den vill vara. Nog tycks den vilja säga något djupt om Döden, men det tycker jag väl aldrig att den lyckas med. Istället glider den alltmer över till att bygga upp till en thriller som aldrig riktigt blir en thriller. Företaget han anlitar målas upp som lite suspekt, men till synes utan anledning, och som allt annat i filmen blir det aldrig mer än lösryckta idéer. Då tycker jag att Euphoria är en bättre film på liknande tema
Djason
2020-07-17
Skum film som bara blir skummare och skummare fram till det skumma slutet. Absolut ingen film för alla men den är välspelad och får en att fundera.