Sunshine State
Utspelar sig på Floridas guldkust. Byggherrar försöker att ta över Lincoln Beach, som är den enda delen av Florida där den svarta befolkningen fortfarande dominerar och äger sina tomter. Vi får bl a följa Marly Temple, ägarinna av ett motell perfekt belägget vid stranden och Desiree Perry, som återvänder till Lincoln Beach efter många år och återupplever sin ungdom.

Originaltitel | Sunshine State |
Regissör | John Sayles |
Manus | John Sayles |
Genre | Drama, 2000-tal |
Skådespelare | Angela Bassett, Mary Steenburgen, Timothy Hutton, Edie Falco, Miguel Ferrer, Alex Lewis, James McDaniel, Cullen Douglas, Clifton James, Amanda Wing, Perry Lang, Gordon Clapp |
Det är alltid spännande att se vad John Sayles totar ihop. Hans meritlista är vid det här laget ganska lång och brokig med manusinsatser till kultskräckisar vid sida vid sida med patosfyllda dra... Läs mer »
Håller med alla andra om att den är alldeles för lång, men ändå bra. Mary Steenburgen-storyn kunde gärna fått smaka på saxen.
Uff... Alldeles för lång. Hälften av innehållet skulle ha kunnat klippas bort, och slutet var en besvikelse.
Mängder med karaktärer, en huvudhandling bestående av flera sidohandlingar, politiska åsikter som framförs utan att vara övertydliga, samt välskriven dialog och imponerande personregi. Ja nog är det en John Sayles-film alltid. Kanske lite i längsta laget med det är också den enda invändningen jag har.
Bra film, intressanta karaktärer, men väldigt lång. Inget för den som vill se action.
en bra film om den lilla människan
Riktig dynga. Vänner av Oprah och Forrest Gump kanske gillar den... Bland det sämsta jag sett.