1.7
1.7
Superhero Movie
Efter att ha blivit biten av en genetiskt modifierad trollslända utvecklar high school-tönten Rick Riker övernaturliga egenskaper som enorm styrka och pansarliknande hud.

Originaltitel | Superhero Movie |
Regissör | Craig Mazin |
Manus | Craig Mazin |
Genre | Komedi, Action, 2000-tal |
Skådespelare | Drake Bell, Sara Paxton, Christopher McDonald, Leslie Nielsen, Kevin Hart, Marion Ross, Ryan Hansen, Keith David, Brent Spiner, Robert Joy, Jeffrey Tambor, Robert Hays, Nicole Sullivan, Sam Cohen, Tracy Morgan, Regina Hall, Marisa Lauren, Richard Tillman, Simon Rex, Dan Castellaneta, Pamela Anderson, Miles Fisher, Michael Papajohn, Charlene Tilton, Kurt Fuller, Lil' Kim, Jenica Bergere |
Usel!! svårt att ens le åt denna fåniga film...
En massa fånerier men det fanns tillräckligt många roliga inslag för en svag tvåa.
Okej och överdriven men ändå lite rolig.
Säga vad man vill, men borträknat alla Batman-filmer är det här den bästa superhjältefilmen på marknaden. Superhjältar kommer alltid vara fåniga, och till skillnad från alla andra filmer försöker den inte vara seriös. Det fungerar alltså perfekt som parodi.
Det enda som var roligt, på riktigt, var Tom Cruise imitationen. Sorgligt.
Efter alla usla parodifilmer på senare tid så har det varit lätt att ge upp hoppet. När dock David Zucker är inblandad på något sätt så kan jag dock inte motstå att se den. Idèn till denna film är inte fel och överraskande nog fanns det delar jag skrattade gott åt medan andra saker fick mig att skämmas över hur dåligt det var. Filmen både lyckas och misslyckas lika mycket men den korta speltiden på 70 min och en suverän Tom Cruise-imitation lyfter betyget över godkänt.
Tycker att skådisarna gör bra insatser och att vissa skämt räddar filmen från fiasko. Svag 2a
Välgjord
Mycket bra inom sin genre!
Helt okej i genren prutt och sexskämt. Toppar när Dragonfly misshandlar Dalai Lamai på scen.