Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Superhjältarna 2


Superhjältefamiljen är tillbaka, men den här gången står mamma Helen i rampljuset, och pappa Bob stannar hemma med barnen Violet och Dash för att göra hjälteinsatser i vardagslivet och försöka sköta allt som har med ett ?normalt? familjeliv att göra. Det är en tuff omställning för alla, och det blir ännu tuffare, för ingen av dem har ännu en aning om lilla babyn Jack-Jacks alla superkrafter. När en ny skurk smider en genial och farlig plan måste familjen tillsammans med Fryzo samarbeta igen, vilket är lättare sagt än gjort, även om de alla är superhjältar.


Originaltitel Incredibles 2
Alternativ titel The Incredibles 2
Regissör Brad Bird
Manus Brad Bird
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Action, Äventyr, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Craig T Nelson (röst), Holly Hunter (röst), Sarah Vowell (röst), Huck Milner (röst), Catherine Keener (röst), Eli Fucile (röst), Bob Odenkirk (röst), Samuel L Jackson (röst), Michael Bird (röst), Sophia Bush (röst), Brad Bird (röst), Phil LaMarr (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 576
Filmnummer 129529

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


djonipony
2023-10-22
Kul tecknad action, idérik, händelserik, lagom spännande. Fattar inte hur folk kan tycka filmer som Coco mfl skulle vara bättre än detta.
bnw
2023-07-20
4+. Ett lyft från ettan. Både intrigen/skurken och faktumet att de blandar in flera hjältar (från Bollnäs!).
Rai
2021-10-07
Jösses, bara ett nej!!!
Mysharry
2021-03-21
Snabb och rörig. För komplicerat för barnen, skulle jag säga. Men för vuxna är den underhållande. Snyggt gjord, så klart.
Ful_fisk
2021-01-11
Rakt igenom actionpackad och underhållande med samma känsla och atmosfär som ettan. Storyn kanske upprepar lite väl mycket vad som hände i ettan, och man kan lite väl lätt lista ut vart filmen är på väg med skurk-biten, men i övrigt en kul och underhållande film.
Robkiller
2019-07-13
Animerad barnfilm, men ändå rätt så underhållande.
BarryHero
2019-05-04
Imponerande valgjorda animationer dar actionsekvenserna ar otroligt maffiga. Krydda detta med en valskriven och intressant storyline sa ar denna film passande for bade stora och sma.
Sovande_mannen
2019-03-29
Gud va jag garva. Dash är ju kung. Hahahahhahaha
fridenpaden
2019-03-25
Underhållande. Otroligt förutsägbar. Men ändå underhållande.
ToddDowney
2019-03-24
Riktigt bra uppföljare som befunnit sig i "developement hell" brukar aldrig bli bra. Men denna lyckades och var minst lika underhållande som första filmen. Ett perfekt sätt att spendera en fredagskväll med.
Visa äldre kommentarer »