2.5

Superman/Batman: Apocalypse

Batman upptäcker en mystisk ung kvinna som på något sätt verkar vara besläktad med Superman. Situationen förvärras när superskurken Darkseid dyker upp.

Originaltitel Superman/Batman: Apocalypse
Regissör Lauren Montgomery
Manus Tab Murphy
Genre Action, Äventyr, Animerad, 2010-tal
Skådespelare Kevin Conroy (röst), Tim Daly (röst), Edward Asner (röst), Debi Mae West (röst), Andre Braugher (röst), Summer Glau (röst), Susan Eisenberg(röst)

AlaRegularis
2014-12-03
Inte lika bra som Public Enemies. Batman får för lite plats till förmån för Supergirl. Kul dock med lite Apokolips och Darkseid.
Hanness
2013-08-18
Bra, gillar dessa filmer, skön underhållning.
Vitus
2012-03-07
bättre än public enemies men när dessa två slår ihop sig är fortfarande inte riktigt min kopp té. ser hellre att de sätts emot varandra!
Lord_saile
2011-10-03
Jo den är bra, men inte så bra som man kanske hade velat. Skulle inte funka om filmen var mer än den dryga timmen den är. men värd å kolla in, om man är serienörd, annars ganska meningslös.
menschenfeind
2010-12-21
Började ganska lovande med Batmanbiten, så kul skulle vi visst inte få. Varför ens kalla den Superman/Batman, när Batman bara har en liten biroll, före endast Stålhunden i skärmtid, och nästan allt utrymme ges åt Superman, Wonder Woman och Supergirl?
menschenfeind
2010-12-19
Thundercats är bättre.
ninja
2010-12-15
Ointressant plot och dialogen är ofta pinsamt undermålig.
Anserine
2010-10-29
På sin höjd medelmåttig, se hellre JLA: Crisis on Two Earth om man ska se animerade DC-filmer.
Blink182
2010-10-27
Gillar att storyn handlar om Supergirl och fighten vid kents farm. Annars var det här inget speciellt. Ska ta och se de två andra superman/batman filmerna.
PojmiZ
2010-10-07
Darkside är som jag vill ha det