Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Superman/Batman: Public Enemies


Lex Luthor ska väljas för att bli den nya presidenten. Endast Superman och Batman är emot detta. Lex får genom sin list dessa båda superhjältar att verka vara emot allmänheten. Så nu är det Superman och Batman mot resten.


Originaltitel Superman/Batman: Public Enemies
Regissör Sam Liu
Manus Stan Berkowitz
Genre 2000-tal, Drama
Skådespelare Tim Daly (röst), Clancy Brown (röst), Kevin Conroy (röst), Eric Bauza (röst), Xander Berkeley (röst), John C McGinley (röst), Robert Patrick (röst), Allison Mack (röst), LeVar Burton (röst), Corey Burton (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 314
Filmnummer 76423

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


AlaRegularis
2014-12-03
Riktigt maxad film som bjuder på bra underhållning rakt igenom. Många olika superhjältar/superskurkar, förutom titelkaraktärerna, dyker upp. Lex Luthor som president har alltid varit ett klockrent grepp.

2014-10-21
Hopplösa DC Comics. Förutom Batman har inte en enda av de övriga superhjältarna och skurkarna lyckats anpassa sig till samtiden. Jag kan verkligen inte förstå hur Superman, Powergirl och alla de andra fortfarande lyckas skapa ett intresse.
TheJorre
2014-06-24
Enkel underhållning, men inte så bra som vissa andra
Hanness
2013-08-17
Riktigt grym film!
Newt
2013-08-04
Det bästa med originalberättelsen – som för den delen också är mer hyffsad än fantastisk – är de inre monologerna. Man försöker sig inte på att adaptera detta och man lyckas inte heller ersätta det med något annat. Slutresultatet blir därefter – nämligen svagt.
JohnMcClane
2012-12-25
Härlig* xD
JohnMcClane
2012-12-20
Härligt film :)
Vitus
2012-03-07
de två hjältarna funkar bäst separat helt enkelt.
Madvis
2010-09-27
Dåliga röster, säger någon nedanför. Om Kevin Conroy är dålig som Batman, låt det då regna blåbär istället för snö i december! En kul flick med kanske lite för mycket action, om den fokuserat mer på själva samspelet mellan Batman och Superman samt storyn hade denna kunnat vara ett riktigt mästerverk. Snyggt animerat, måste jag ändå säga.
mongomoves
2010-09-23
stålmannen har ju alltid varit trög, det är lite hans grej, men här är han tydligen svag också. alla spöar hans röv hit och dit. suck!
Visa äldre kommentarer »