billiga elavtal

billiga elavtal

Superman: Red Son

Tänk om Supermans raket landade, inte i Kansas, utan i Sovjetunionen? Det är den alternativa historien för den här Elseworlds berättelsen från DC Comics.

Originaltitel Superman: Red Son
Regissör Sam Liu
Manus J.M. DeMatteis
Genre Animerad, Action, Science Fiction
Skådespelare Jason Isaacs (röst), Amy Acker (röst), Diedrich Bader (röst), Vanessa Marshall (röst), Phil Morris (röst), Paul Williams (III) (röst), Phil LaMarr (röst), Sasha Roiz (röst), Roger Craig Smith (röst)

Skapad 2020-07-08 av Pipito
Stålmannens revolution Vad hade hänt om Stålmannen var Sovjetisk medborgare? Sam Liu ger sig kast med den frågan med sin tolkning av ett DC-manus. Stålmannen inser att Stalin förrått revolut...   Läs mer »

Hanness
2020-04-24
Mycket besviken, gillar verkligen dessa filmer men den här var inte bra. Svider att ge den en 2a.
Zelest
2020-03-22
Inte en dålig film som så, men de har verkligen tappat bort en chans att göra något mycket bättre om de hade satsat på karaktärsutveckling och gjort det hela mer nyanserat.
Engravadlax
2020-03-01
Nu är det över 10 år sedan jag läste Red Son, men jag får känslan av att karaktärerna och handlingen är något förenklade, en del viktiga utvecklingar har uteblivit, och kanske därför känns filmen som en dramaturgiskt osammanhängande röra. Diedrich Bader är f.ö. makalöst felcastad som Lex Luthor. Diana är också betydligt med "uggghhhh, män" än vad jag minns, lol.
Rixn
2020-03-01
Stålmannen utspelas på 50-talet. Filmen är nyproduktion, men ändå har man samma syn på Amerika som världsförbättrare. De kunde ha gjort filmen lite mer intressant istället för att vara ett propaganda-alster från det kalla krigets dagar. Stålmannen som tvivlande kommunist blir bara ett alltför övertydligt verktyg för Amerikaner att slå sig för bröstet. Det fungerar bara på folk som lever kvar i 50-talet.