Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Supersugen


Seth och Evan går sista året på high school. Snart är det avslutning och de kommer att skiljas åt. Separationsångest, desperation över att förlora oskulden samt försök att få tag på sprit till en fest leder till en kväll de sent kommer att glömma.


Originaltitel Superbad
Regissör Greg Mottola
Manus Seth Rogen, Evan Goldberg
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Jonah Hill, Michael Cera, Christopher Mintz-Plasse, Bill Hader, Seth Rogen, Martha MacIsaac, Emma Stone, Aviva Baumann, Joe Lo Truglio, Kevin Corrigan, Dave Franco, David Krumholtz, Martin Starr, Marcella Lentz-Pope, Lauren Miller Rogen, Mousa Kraish
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 11714
Filmnummer 54452

Recensioner

Skapad 2019-10-29 av sethgecko
Supersugen är en film i samma tradition som till exempel American Pie och liknande high-school-filmer. I Supersugen har de två kompisarna Seth (Jonah Hill) och Evan (Michael Cera) huvudrollerna (kon...   Läs mer »

Kommentarer


Ghostface
2021-11-22
Seth Rogen/Apatowhumorn har kanske haft sina guldår men när denna kom var den väldigt vältajmad och igenkännande. Lite för lång möjligtvis.
WoodWoman
2018-02-24
SUPERBAD!
deswhip
2017-09-24
Kuk och fitta humor (mest kuk) taget en nivå högre än normalt i highschoolmiljö, det är många som är ivriga att bli av med oskulden i den här filmen. Trots det är filmen faktiskt väldigt rolig, skådespelarna gör ett bra jobb, roliga karaktärer och situationer.
Sunken25
2016-12-21
En favorit när man såg den första gången, det var verkligen ingen komedi man sett förut. McLovin är en karaktär man adrig glömmer! Trots man är vuxen nu så är det fortfarande en mycket rolig film.
Stygga-Vargen
2016-12-21
Seth Rogen spelar sin gamla vanliga roll på det sätt han alltid gör. Men bortser man från det så är det här faktiskt en väldigt bra, underhållande och rolig film.

2016-12-10
Purken ble litt for latterlig.
Rehn108
2016-10-17
Denna hade jag gett en tvåa sedan tidigare. Obegripligt. Stark fyra! Väldigt rolig, genomtänkt och med en stark ensemble av skådisar och karaktärer.
wasteoftime
2016-04-02
Klart bättre än vad jag minns den. Kemin mellan framförallt Jonah Hill och Michael Cera är faktiskt väldigt bra, och det finns en hel del riktigt roliga scener - även om det är ganska mycket transportsträcka mellan dem. Delen av historien med Bill Hader och Seth Rogen känns känns klart minst tilltalande medans scenerna som Jonah Hill fantiserar är riktigt underhållande. Allt som allt så blir det en rätt stark tvåa, relativt nära till en trea. Men den får nöja sig med tvåan.
HansMoleman
2016-03-19
Smårolig och charmig.
Murvel48
2016-01-22
Jag är nog för gammal för den här sortens humor...
Visa äldre kommentarer »