Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Susan, var är du?


En uttråkad hemmafru blir fascinerad av en person, Susan, som någon annonserat efter i tidningen. Av en händelse tappar hon minnet och förväxlas med Susan.


Originaltitel Desperately Seeking Susan
Regissör Susan Seidelman
Manus Leora Barish
Genre Drama, Komedi, Romantik, 80-tal
Skådespelare Rosanna Arquette, Madonna, Aidan Quinn, Laurie Metcalf, John Turturro, Anna Levine, Giancarlo Esposito, Will Patton, Mark Blum, Robert Joy, Peter Maloney, Steven Wright
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1604
Filmnummer 4379

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


myslas
2020-01-01
Når inte riktigt upp till Seidelmans fantastiska debut Smithereens men det här är ändå hur kul som helst. Manuset har sina svagheter men det vägs upp av rapp dialog och framförallt Arquettes skådespel, till och med Madonna gör bra ifrån sig här.
Misslovemovie
2018-08-18
Kanske lite för högt betyg för storyn är väl inte den starkaste men jag älskar 80-talsfilmer och denna är så typiskt 80-tal med en Madonna som var coolare än någonsin och en charmig Rosanna Arquette. Även musiken är mycket bra speciellt låten som spelas när de är i en second hand-affär.
haajen
2015-11-23
Bortsett från nostalgifaktorn så är det här inte mycket att hänga i granen. Tunn story och allmänt blaha men Madge är kul att se!
100tonvalspäck
2015-03-28
Håller fortfarande! Skön 80-talsrulle.
Krille80
2015-02-03
När jag var liten hade vi en stor samling inspelade filmer på VHS som jag gick igenom om och om igen. Denna hade min storasyster spelat in och jag tror faktiskt att jag såg den flera gånger än henne. En helt Ok film där både Madonna och Rosanna Arquette fungerar bra och då samtidigt en av få filmer med Madonna i rollistan som fungerar. 3+
ziferN
2013-07-28
Mysig, småkul, underhållande och allmänt härlig att kolla på med den underbara 80-tals stämningen och kläderna. Filmen bjuder dessutom på ett solklart bra underhållningsvärde med en kul story och sköna karaktärer, som Madonna som bjuder främst på filmens underhållning men hon är också riktigt läcker i filmen. Så ja, helt enkelt en trevlig liten 80-talare som fungerar fint att fördriva tiden med.
Bumbi78
2013-04-11
Filmen i sig kanske inte så märkvärdig, men här har vi en nostalgitripp utan dess like vad gäller kläder, musik och den allmänna stämningen. Även härligt att se de gamla slitna N.Y-miljöerna. Hade även storyn vart bättre kunde denna härliga rulle fått fullpott.
Taandborste
2012-05-13
Blev inte stormförtjust i själva storyn, men kläderna, musiken, Madonna och stämningen höjer. Stark 3:a.
ch1
2010-08-12
den är väldigt rolig.,.så mkt 80-tal de bara går och "intoo the grooove" med madonna är ju bara så klockren ...de manliga skådisarna sköter sig bra och e rätt stiliga ...nu ser dom alla ut som gråhåriga gubbar...filmens handling är lite lik sweept away i just moraliska sidan
Gew
2010-08-11
Föga upplyftande. Musiken var dock stundtals skön. Miljöerna var 80-tals, fast min hustru i början (i hårsalongen) urbrast "Vad ska detta vara, 50-tal?". Nåväl. Jag somnade ivf inte, fast det var som sagt inget som kändes varken intressant el roligt.
Visa äldre kommentarer »