Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Svampbob Fyrkant - filmen


I undervattensstaden Bikinibotten stjäl den ondsinte Plankton kung Neptuns krona för att ta makten i staden. SvampBob Fyrkant och hans vän Patrik Stjärna ger sig ut på jakt efter kronan trots att alla avfärdar dem som barnungar.


Originaltitel The SpongeBob SquarePants Movie
Regissör Stephen Hillenburg
Manus Derek Drymon, Tim Hill, Stephen Hillenburg, Kent Osborne, Aaron Springer, Paul Tibbett
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Tom Kenny (röst), Clancy Brown (röst), Rodger Bumpass (röst), Bill Fagerbakke (röst), Mr Lawrence (röst), Jill Talley (röst), Carolyn Lawrence (röst), Mary Jo Catlett (röst), Jeffrey Tambor (röst), Scarlett Johansson (röst), Alec Baldwin (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1801
Filmnummer 23263

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Zebulonm
2020-10-26
Såg den med klassen. De flesta barn tyckte den var grymt tråkig...
Stygga-Vargen
2019-03-14
Nanananananana SvampBob!
Natosh
2015-10-17
Gör inte serien rättvisa men har sina goda stunder
jingoo
2015-08-08
Har inte sett TV-serien, men långfilmen var kul ändå. Stilen känns gaaanska inspirerad av Ren & Stimpy, fast mer rumsrent inte lika galet då förstås.
AlbinWesley
2015-08-05
Jaaaa SvampBob är rolig som vanligt. Inledningsvis, kanske första halvan, är väldigt SvampBobig på alla sätt, som serien. Jättekul. Sen uppstår ett ganska vanligt problem, när det gäller att ta det vidare. Det blir lite för mycket plot, och den håller inte samma nivå. Sen slutar det bra. Filmen är skojsig.
Lord-Antedel2
2015-05-15
Jadu. Svampbob. Svampbob. Vad brukar man säga om svampar i sjön? I havet? Precis. Det är det som är felet med dagens samhället. Man är för skeptisk till allt. Men vad händer när SvampBob, Scarlett Johansson och David Hasselhoff sätts ihop i en film om en ananas djupt i det blå? Det blir en jäkla massa bröst, action och underhållning. Filmen får en klar 5'a, just för sitt annorlunda tänkande, Davids presterande, inte bara visar han upp sin vältränade kropp (när, var och hur får ni ta reda på), men även sina röda Baywatch-brallor. Sånt här görs inte längre, så för min del, är svampbob en vinnare.
Brouhaha
2015-05-15
Svampbob är ju onekligen den bästa tecknade serien någonsin, och i den här filmen gör Hasselhoff sin bästa rolltolkning sedan hans insats i 80-talets legendariska "Knight Rider". Resultatet? Ett sant mästerverk med sjuk svamphumor.
AdimOdin
2014-01-02
Helt okej Nyårsdags-underhållning!
lancell
2013-06-05
Aldrig varit intresserad av Sqare Bob någonsin, även om jag älskar barnslig slumpmässig humor tilltalar denna humorn inte mig. Dock var Hasselhoff scenen underbar.
dafreakish
2013-02-17
Så pårökt att Dr. Snuggles framstår som normalt men allt görs med stor charm och utan några andra ambitioner. Man blir glad onekligen. Det är lite som att titta på filmversionen av Markoolio, inte bra men utan en sekunds allvar. Dessutom är Hasselhoffs cameo briljant.
Visa äldre kommentarer »