Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Svarta örnen


Efter att ha fått sit liv förstört av tsarinnan och hennes hantlangare, blir en rysk militärlöjtnant fredlös under namnet "The Black Eagle" och beslutar sig för att utkräva hämnd mot sina fiender. Bekymren börjar dock hopa sig när han blir kär i en av fiendernas döttrar.


Originaltitel The Eagle
Regissör Clarence Brown
Manus Hanns Kräly
Genre Action, Romantik, Stumfilm, 20-tal
Skådespelare Rudolph Valentino, Vilma Bánky, Louise Dresser, Albert Conti, James A Marcus, George Nichols, Carrie Clark Ward, Michael Pleschkoff
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 38
Filmnummer 25493

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer2016-01-23
Smart film. Valentino bra.
#54
2014-05-28
Lättsamt underhållande.
Paddyeahh
2012-03-20
Han var en stilig karl.
Ninonette
2011-12-12
Åh, vad snygg Rudolph Valentino är på affischen...
goeran
2011-11-18
Clarence Browns The Eagle från 1925 är ett trevligt matinéäventyr i rysk miljö. Visserligen har Rudolph Valentino huvudrollen i filmen (som hör till hans bättre) men jag tycker nog att Louise Dresser som Katarina den stora och Vilma Bánky som Mascha är strået vassare. Den extravaganta dekoren bör särskilt lyftas fram; den förhöjer utan tvivel filmupplevelsen.
mazquara
2011-08-21
nice hat!
Caltha
2008-06-07
Ååh, underbar! Jag älskar den butchiga tsarinnan. Och humorn, trots att den är fjantig. Och alla kostymer och alla hästar. Tyvärr dras helhetsintrycket ner av musiken på min billighetsutgåva med felmärkta Valentino-dvder - först verkar den helt ok om än lite plastig men sen inser man att det bara är samma slingor som loopas genom hela filmen och det blir väldigt tröttsamt... Undrar om det inte rentav är samma musik till de olika filmerna!
SunguraMjanja
2006-05-07
Min första Valentino-film var klart över förväntan!! Väldigt snyggt gjord, strålande foto!! Och bra skådespelarinsatser!