Swallow
En gravid hemmafru blir besatt av att äta farliga föremål.

Originaltitel | Swallow |
Regissör | Carlo Mirabella-Davis |
Manus | Carlo Mirabella-Davis |
Genre | Drama, Thriller, Mysterium, 2010-tal |
Skådespelare | Haley Bennett, Austin Stowell, Denis O'Hare, Elizabeth Marvel, David Rasche, Luna Lauren Velez, Zabryna Guevara, Laith Nakli, Babak Tafti, Nicole Kang, Olivia Perez, Kristi Kirk, Alyssa Bresnahan, Maya Days, Elise Santora, Myra Lucretia Taylor, Kathleen Butler |
Enda filmen någonsin som jag inte kunnat se klart pga obehag, och detta inte menat i någon positiv bemärkelse. Möjligtvis någons kopp te men definitivt inte min. Underkänt.
Lite enfaldig brud gifter in sig i en familj horribla narcissister, börja picaäta och får en riktig kvackare till psykolog. Filmen, som psykologen, vill koppla hennes problem till hennes känslor inför sitt ursprung. Det blir lite dråpligt.
Snygg och välspelad film. Bra men berörde mig inte på djupet direkt. Om en sett trailern är det lätt att tro att det här är någon slags skräckfilm eller thriller. Det är mer en film om en kvinna som känner sig maktlös och försöker ta kontroll över sitt liv. Sevärd men inget mästerverk.
Inte så mycket skräck som en studie av depression. Långsam men blir faktiskt gripande mot slutet. Bennett är suverän.