Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.6
av 5

Swamp Shark


Massor av vackra tonåringar vistas på stranden helgen innan Gator Fest. På natten går en djursmugglingsaffär fel och en stor havsvarelse flyr till en sumpig flod...


Originaltitel Swamp Shark
Regissör Griff Furst
Manus Charles Bolon, Jennifer Iwen, Eric Miller
Genre Science Fiction, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Kristy Swanson, Jason Rogel, Jeff Chase, Richard Tanne, Sophie Sinise, Wade Boggs, Robert Davi, Natacha Itzel, D B Sweeney
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 135
Filmnummer 90065

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


DiMMUBoRGiR
2015-02-12
Alltså... ja, den är uppenbart kass på så många sätt, men faktiskt... det finns iaf liiiiite substans emellanåt och skådespelarna är inte bottenskrapet. I skräckgenren är detta inget miffo och förtjänar faktiskt sin tvåa.
DonActive
2014-08-17
Småcharmig jättelikmördarhajfilm. Helt ologisk handling och dialog, men det är ju som det ska vara i denne genre. Dumma lokala snutar, check. Olidlig pojkvän blir uppäten, check. Mördarhajen ser ut som den är programmerad på C64, check. Postern är snyggare än filmen, check. Ett känt namn (Robert Davi) som går på rutin, check. Jag kommer att titta på sådana här filmer igen, check!
Lotso
2014-07-12
I sin helhet en besvikelse. Det enda som räddar filmen är Robert Davi men även han kan inte riktigt hålla uppe filmen tillräckligt för att rädda den. Filmen tog sig alldeles för seriös och ändrade tonen konstant. Filmen är också full med plot-holes som är mer märkbara i denna än tidigare men jag bryr mig inte om sådant i dessa filmer precis som med dataeffekterna. Plus i kanten dock att de inte hade de stereotypiska redncek karaktärerna och rösterna. Skippa denna där jag inte ens tror alkoholen kan förbättra den.
Eldritch
2014-03-09
Varför var hajen fjällig och skrämmande rynkig, som en riktig gammelmormor haj.?
peterclash
2014-01-26
En av de bättre sharksploitationfilmerna,
idd
2014-01-21
För mycket träsk, för lite haj..
Juu_W
2013-09-15
Kunde man ge den en överkryssad nolla så...
Robkiller
2013-08-22
SyFy försöker att göra en usel hajfilm... och nog var den tillräckligt usel alltid... kassa skådisar, urdum handling och fula effekter... suck.
Kosmoskorven
2012-12-20
Usel, kanske inte helt usel, men skrattretande dålig. Bättre än Sand Shark iaf, om det nu skulle vara till någon tröst.
Bumbi78
2012-10-21
Kopplar man bort hjärnan en stund är denna faktiskt helt okej i all sin dumhet. Effekterna passerar nätt och jämnt och både miljöer och skådisar fungerar. Bäst är Davi som elak polis.
Visa äldre kommentarer »