Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Switch


Modedesignern Sophie har tröttnat på sin triviala vardag och bestämmer sig för att genomföra ett bostadsbyte via hemsidan SWITCH.com. Hon hittar en fantastisk lägenhet i Paris, men knappt har väskorna hunnit packas upp innan hon väcks av en polisrazzia och upptäcker en halshuggen kropp i rummet intill. Misstagen för lägenhetens riktiga ägare ? och oförmögen att bevisa motsatsen ? misstänks Sophie för mord och tvingas på flykt för att finna sanningen.


Originaltitel Switch
Regissör Frédéric Schoendoerffer
Manus Frédéric Schoendoerffer, Jean-Christophe Grangé
Genre 2010-tal, Kriminalare, Komedi
Skådespelare Karine Vanasse, Eric Cantona, Mehdi Nebbou, Aurélien Recoing, Karina Testa, Bruno Todeschini, Maxim Roy
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 119
Filmnummer 96868

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Zebulonm
2017-06-04
Riktigt bra rransk rulle. Cantona kan mer än lira boll 😊
Bumbi78
2015-12-27
Stabil fransk actionthriller med bra intrig och schysst tempo. Fransoserna är bra på sånt här.
Christofer
2015-06-12
Klart duglig, bättre än väntat faktiskt. Manuset var mer genomtänkt än jag hade trott och spänningen höll hela vägen i mål.
bryngel
2014-11-27
Med en "superhjältinna" i huvudrollen blir det hela lite töntigt, men annars är det bra.
JanneN
2014-10-12
En kanonbra fransk kriminalare. En häftig story och en häftig offer/hjältinna (a la "La Femme Nikita"). Spännande från början till slut. Hitchcock-anda!
pappaniclas
2013-10-17
Klart en stark 3:a! Men komedi...? Neee.
ulpe01
2013-02-20
Lite långsökt, men bra tempo hela vägen. Bra skådisar, även Cantona.
tiger_enrique
2012-11-13
Hade inte förväntningar på denna film. Gillar man franska filmer och action med lite klurigheter kan detta vara något för dig. Cantona göra faktiskt en helt okej insats som skådespelare. Filmen blir aldrig riktigt seg. De fanns väl några händelser osv som var lite långsökta och svåra att tro på. Men hänger man med mycket i filmen (speciellt i slutet) då blir den bra, man får inte missa något...(svag fyra)
kavorka1
2012-10-23
Lite för otroliga händeleser för att det ska vara trovärdigt. Ibland hoppas det dessutom runt som värsta bondfilmen bland balkonger och trappräcken. Hon är ingen superhjälte direkt! Och komedi...?! Vart var det roliga i den här filmen!?!? Överraskande bra skådespel av Cantona. Nja...mellan stark tvåa och svag trea tycker jag...
need_sleep
2012-10-12
Det är så kul att se Eric Cantona som skådis, både i den engelska Looking for Eric och i den här franska filmen som tyvärr har några riktigt långsökta händelser men annars är klart sevärd. Bra skådespeleri även av Karine Vanasse och fotot är lyckat. Det är dock obegripligt att man kategoriserar filmen som komedi, det är inget annat än en thriller även om några av dom långsökta händelserna får en att dra på munnen. En klar 3:a, kanske till och med en stark 3:a. Fransk film levererar :-)
Visa äldre kommentarer »