Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Systrar 1968


Året är 1968 och den unga arbetarklasstjejen Karin har just gått ut journalisthögskolan. Hon får inte sitt drömjobb i Stockholm utan får nöja sig med ett sommarvik på en lokaltidning i Ystad. Med sig på resan har hon sin konstnärsvän Lottie och snart blir dom även vänner med tidningsägarfamiljens jämngamla dotter.


Originaltitel Systrar 1968
Regissör Kristina Humle
Manus Martina Bigert, Maria Thulin
Genre Drama, Mini-serie, 2010-tal
Skådespelare Mikaela Knapp, Maja Rung, Anna Åström, Livia Millhagen, Jens Hultén, Kim Sulocki, Henrik Norlén, Camilla Larsson, Lo Kauppi, Jonathan Silén, Sven Boräng, Sunjatha Conta, Niki Gunke Stangertz, Martina Hemingsson, Katarina Lundgren, Inez Nyman-Bah
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 47
Filmnummer 133120

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


KyLLo
2019-02-05
Ett amatörmässigt försök att efterlikna tidigare dramasuccéer på SVT. Manusförfattaren Martina Bigert har Allt om min buske och Jimmy Bölja på sin meritlista, vilket säger det mesta.
Christofer
2019-01-20
Ett stycke trovädigt och snyggt paketerad vardagsrealism tycker jag. Var lite tveksam i början men det tog sig snabbt och blev rätt bra direkt utan någon längre startsträcka. Trivsamt.
mammene
2019-01-08
Ganska förenklat och fördomsfullt och stereotypiskt och även lite dubbelmoral. Visade också på att det ibland kan vara svårt att följa sina ideal. Samtidigt var det lättsamt och trevligt och till och med lite roligt, så det ena slog ut det andra.