Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Szamanka


En antropologiprofessor inleder ett intensivt förhållande med en ung student. Deras möten präglas uteslutande av sexuellt utövande. Under en utgrävning finner professorn och hans team en tusentals år gammal kropp. Professorn utvecklar en stark fascination inför fyndet vilket får inverkan på förhållandet med kvinnan.


Originaltitel Szamanka
Alternativ titel Chamanka
Regissör Andrzej Zulawski
Manus Manuela Gretkowska
Genre 90-tal, Drama, Skräck, Mysterium
Skådespelare Boguslaw Linda, Iwona Petry, Pawel Delag, Jolanta Grusznic
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 65
Filmnummer 57537

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

Zzooouhh
2015-01-01
det mest obegripliga jag sett på film tror jag. för lång dock - hinner tröttna. men kan inte sluta älska detta. skådespelet är svinbra.
Gordyal
2014-11-01
Zulawski levererar! Misär och maskiner, men framförallt galenskap och passion. Eller kanske galenskap eller passion? Estetiskt skitsnyggt hela tiden. Symboliken väller över åt alla håll och kanter, om nu allt är symbolik - vem vet? Riktigt gripen blir jag dessvärre aldrig, detta trots att allt är överladdat med känslor. Istället blir det lite av en skitcool åkattraktion som jag aldrig riktigt fattar vitsen med. Vad fan sätter man för betyg på detta? Snyggt, hett, bisarrt och välspelat, men även tjatigt och historiemässigt blekt och onödigt mothårs. Nä, det blir ingen fyra... (9+/15)

2011-09-15
nästan lika dålig handling som i en porrfilm. några scener var hur som helst obetalbara, som någon sa innan mig - vissa scener liknar inte något annat.
solon
2008-02-12
Hade nog kunnat nå ett mycket högre betyg om den inte förstörts av utgåvans brutalt dåliga översättning, vilket omöjliggjorde full förståelse för denna skruvade produktion i äkta Zulawskianda.