Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Table for Three


Scott blir helt plötsligt singel och helt ensam efter att hans flickvän dumpat honom när han friade till henne och hans rumskamrat flyttade hundratals mil där ifrån. Men när han erbjuder de jätte snälla främlingarna Ryan och Mary att dela lägenhet med honom, börjar de snart att lägga sig i gällande allt. Där ibland hans nya förhållande med hans drömtjej. Är Scott bara paranoid eller behöver detta "perfekta" par en tredje part i deras förhållande för att hålla hjulen snurrande?


Originaltitel Table for Three
Regissör Michael Samonek
Genre 2000-tal, Komedi, Romantik
Skådespelare Jennifer Morrison, Sophia Bush, Brandon Routh, Johnny Galecki, Liza Lapira, Jesse Bradford, Neil Jackson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 51
Filmnummer 73532

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


RipperDoc
2010-02-07
En film av samma klass som första bästa högstadiepjäs. Inte en trovärdig karaktär så långt ögat kan nå. Men visst, den har ett par tillfällen då man drar på smilbanden.
KajsaL
2009-12-21
Helt sjuk film! Men så grymt rolig ;D Mary och Ryan verkar inte riktigt ha alla hemma men det är samtidigt dem som gör det hela så roligt. Älskar Jennifer Morrison i House och även då hon kändes lite "seg" i starten är hon ändå grym! Grymt rolig film och passar perfekt när man är på FLUM HUMÖR!! ;D ;D
Sanddy
2009-09-23
SJUK FILM. Haha
MrsRatched
2009-08-27
OMG, uslare film får man leta efter?
benjamin
2009-07-13
den var över förväntan, absolut. riktigt go film. mycket tack vare ryan och mary, yes.
Endymion
2009-06-18
Helt klart över förväntan. Ryan and Mary är störtsköna och väldigt samspelta i rollkaraktärer som lika gärna hade kunnat bli kalkon om det inte vore för passionen i skådespeleriet. Killen som spelar Scott gör sin roll något träigt, men passar bra ändå. En uppiggande och kul film som bjuder på många leenden på läpparna.