Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.6
av 5

Tactical Assault


En bitter flygvapenspilot som stred i gulfkriget försöker förstöra livet för sitt föredetta befäl.


Originaltitel Tactical Assault
Regissör Mark Griffiths
Manus David Golden
Genre Action, Thriller, 90-tal
Skådespelare Rutger Hauer, Robert Patrick, Dey Young, Ken Howard, Isabel Glasser, Barry Zetlin, Tam Logan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 69
Filmnummer 7160

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


karlmats
2012-07-22
Det här var ovanligt uselt för att vara en Rutger-rulle och han kommer inte undan sin andra 1a på raken. Det är väl egentligen inget som sticker ut och är kräkinducerande men den generella nivån är så usel att en 2a känns alldeles för generöst. Rutger som stridpilot kan vara en av de märkligaste castningarna någonsin, speciellt när han lagt på sig 40 pannor som han gjort här, plufsig känns som ett snällt uttryck att beskriva legenden med. Hade man inte castat två storstjärnor som Hauer och Patrick hade jag nog trott att det här var en hemmasnickrad film, allt med regin är värdelöst och det blir ju inte bättre av att man slänger in lite random stock photos på plan emellanåt, speciellt inte när planen ändras mellan scenerna på ett högst slumpartat sätt. De usla produktionsvärdena vägs heller inte upp med något ögongodis eller guldklimpar i dialogen. Kändes som ett fullständigt meningslöst hafsverk helt enkelt.
jimmyringo
2006-12-21
B-action som föjer de gamla vanliga trista mallarna. Den var inte särskilt spännande eller engagerande. Enda behållningen var Robert Patrick, han är faktiskt en bra skådespelare.
FilmGuden
2005-08-16
Plastigt och står och trampar till den otroligt rafflande och balla slutstriden! Och bara det faktum att Robert Patrick och Rutger Hauer spelar mot varrandra gör att den inte bör missas helt.
Yubi
2005-08-15
Filmtipset tycker jag skall sätta en etta på´den här, men jag vet inte om jag håller med. Robert Patrick har vissrligen mindre utstrålning än en potatis, men Rutger Hauer som skurk är aldrig helt fel... Svag, svag tvåa.7
hardcore
2004-09-01
Den här filmen kan slicka mej i röven för den sög. Skärp dej Rutger.
BladeHater
2004-08-12
Hyffsad.
fauces
2004-08-12
Som en korsning av Top Gun och Jag vet vad du gjorde förra sommaren. Förresten har Dr Baxter sin högra hylsa upp-och-ner-vänd på axelklaffen i en scen. Det är otroligt iögonfallande och jag kan inte fatta att alla på inspelningsplatsen missade detta. Det ser helt asymmetriskt ut, så ett tag försökte jag komma fram till om det fanns någon djup mening med detta, högst väsentlig för handlingen...
polski
2004-05-07
det e såna här pärlor som man bara drömmer om att SVT ska ha Tema på!!
Jungleboss
2004-03-08
Haha. Mycket dålig, men även rolig, som bara en B-film kan vara.
D@nte
2003-12-10
Ja-a... I det här fallet räcker ett ord: SKIT
Visa äldre kommentarer »