Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

1939 Battle of Westerplatte


De var totalt uträknade och hade i uppgift att hålla ut i 12 timmar. De skulle komma att bli ihågkomna för deras hjälteinsatser. Detta är historien om när Andra världskriget bröt ut den 1:a oktober 1939 vid Westerplatte strax utanför den fria staden Gdansk.


Originaltitel Tajemnica Westerplatte
Regissör Pawel Chochlew
Manus Pawel Chochlew
Genre Drama, Krig, 2010-tal
Skådespelare Jan Englert, Piotr Adamczyk, Borys Szyc, Michał Żebrowski, Robert Żołędziewski
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 26
Filmnummer 103684

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


WillyV
2019-06-04
Stark tvåa. Helt okej, bränner aldrig riktigt till och det märks att det är ganska så lågbudget.
Djason
2016-08-21
1 september var det i filmen har jag för mig inte 1 oktober. Hur som helst är detta en helt ok krigsfilm om än lite ojämn. Vissa scener är riktigt sega medans några krigsscener är helt ok.
Jamesa
2016-05-11
Bra krigsfilm, kändes engagerande även om slutet var givet. Intressant att få följa polackerna. Tidsdokument värd att ses.
Gyllenbock
2014-10-27
Vet inte riktigt varför men fastnade inte riktigt för denna film. Ganska seg och med en del tvivelaktigt skådespeleri. Fint dock att det gjorts en modern film om polackernas hjältemodiga motstånd den ack så ödesdigra månaden september 1939.
Ola_Schubert
2014-08-31
Filmen "Westerplatte" har onekligen sina brister. I vissa fall brister skådespeleriet. Men det som känns lite tråkigt är det ojämna tempot. Jag har fått smak på Sydkoreans krigsfilm och därför föredrar jag ett snabbare, och jämnare tempo. Men fotot är bra och i vissa fall snyggt, om ej genialiskt. Det är också bra att de vissa på en mer balanserad bild, där alla inte är hjältar. Krigsscenerna är ok, när de dyker upp, dock når de inte samma nivå som t.ex. "Pacific" eller "Brotherhood of War".. Men "Westerplatte" förtjänar ändå en stark trea i betyg.