Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Taken 2


I Istanbul blir den pensionerade CIA-agenten Bryan Mills och hans fru tagna som gisslan av pappan till en kidnappare som Mills dödade i samband med att han räddade sin dotter.


Originaltitel Taken 2
Regissör Olivier Megaton
Manus Luc Besson, Robert Mark Kamen
Genre Drama, Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Rade Serbedzija, Luke Grimes, Leland Orser, Jon Gries, D B Sweeney, Olivier Rabourdin, Kevork Malikyan, Alain Figlarz, Ali Yildirim, Ergun Kuyucu
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3678
Filmnummer 98868

Recensioner

Skapad 2019-12-15 av rikirock
Bryan Mills (spelad av Liam Neeson) är tillbaka! Denna gång så erbjuder han sin dotter och förre detta fru att följa med honom till Istanbul, hans ex - fru Lenore (spelad av Famke Janssen) har bl...   Läs mer »

Kommentarer


Tatty
2021-07-27
Väldigt bra.
Rai
2021-06-18
Haha, så usel, så usel!!!
Andreas_
2021-01-20
Riktigt kass uppföljare till succén Taken med Liam Neeson, här fortsätter "äventyret" med samma rollbesättning och karaktärer, men där första filmen hade en bra regissör och manusförfattare så har inte del 2 något av dessa, regissören är en total katastrof och har aldrig i sitt liv gjort en bra film eller en film ens värd att nämna och action är verkligen inte hans grej, man ser inte ens vad som händer i dom få actionscener som finns med, det blir aldrig spännande som i första filmen heller, utan mer ett sömnpiller och även om Liam Neeson aldrig är dålig framför kameran så har han tyvärr inte mycket att jobba med här och alla detaljmissar som att man t.ex kan springa omkring att slänga granater i Istanbul utan att någon reagerar eller att man utan körkort kan köra bil bättre än Statham i transporter filmerna gör inte saken bättre...detta är några av dom många värdelösa detaljmissar i denna film som jag rekommenderar att endast se om man verkligen älskar Neeson eller verkligen inte har något bättre att se för tillfället...för det är riktigt dåligt, som sagt, inte ens effekterna eller actionscenerna är bra i denna...men den får ändå en oerhört svag 2:a i betyg för att Neeson är Neeson, härligt stenhård som vanligt och att den är faktiskt snäppet bättre än den horribla tredje delen som kom några år senare, så tråkigt, inte spännande och oerhört fånigt filmen igenom och med massor av missar i detaljerna...betyget blir en mycket svag 2:a...1:an är väldigt nära faktiskt...se på egen risk.
Gordyal
2020-09-02
Osedvanligt skitkorkad "hjärndöd popcorn-rulle" - den är liksom dummare än vad det är hälsosamt. Men Neeson är hård och tempot hyfsat högt - mer än så är det definitivt inte. (5+/15)
päronanton
2019-08-16
Spännande thriller!
sodomiten
2018-12-21
Det är underhållning för stunden med Liam Neeson i högform. Slutscenen med skurkbossen är standard i flera liknande filmer.
Bomkia
2018-07-15
Neeson springer runt och mördar albaner. Måttligt underhållande. Sämre än 1an. 2+
Nalleman
2018-05-12
Återigen - en klassisk roll för Liam Neeson. Mer behöver väl inte sägas kanske?
TURGUT
2018-02-19
Helt ok, inte lika bra som första. Extra trevligt med miljöerna i Istanbul då jag har mina rötter där.
Stygga-Vargen
2016-09-24
Sämre än ettan men inte dålig.
Visa äldre kommentarer »