Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Tales from the Darkside


En pojke berättar tre skräckhistorier för att förhindra att bli uppäten av en häxa. Baserad på Arthur Conan Doyles och Stephen Kings romaner.


Originaltitel Tales from the Darkside: The Movie
Regissör John Harrison
Manus George A Romero, Michael McDowell
Genre Skräck, Fantasy, 90-tal
Skådespelare Christian Slater, Steve Buscemi, Julianne Moore, Mark Margolis, James Remar, William Hickey, Rae Dawn Chong, Dolores Sutton, Deborah Harry, Matthew Lawrence, David Forrester, Robert Sedgwick, Donald van Horn, David Johansen, Alice Drummond, Robert Klein
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 889
Filmnummer 7123

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Solidus
2018-05-06
Godkänd episod-film med en underhållande utgångspunkt. Dock känns filmer mer producerad för TV än för bioduken och den blir aldrig lika härligt som t.ex. CREEPSHOW.
martineden
2018-05-06
[rek. 2] En mysig episodfilm, som på traditionellt litterärt vis där ramberättelsen utgörs av någon som berättar berättelser för att hålla bödeln borta. Tycker att det görs med komisk bravur och filmens ton är ganska humoristisk. Gillar effekter och sminkning och tycker om berättelserna i sig även om de är av standardtyp. Myspys. 3.
Stygga-Vargen
2016-11-12
Något mästerverk är det ju inte men jag tycker ändå det här är en av de bättre skräckfilmerna som gjordes under början av 90-talet. Svag 5:a.
eriqk
2016-03-10
Del 1 = OK, del 2 = Njaa.., del 3 = Bra. Snygga effekter!
Merwinna
2016-02-07
Enkla och förutsägbara historier, och för mycket blod och gore för min smak. Värst var den med katten, jag tyckte att den gick över både en och två gränser där på slutet. Finns ju inget underhållningsvärde i sådant. Dock var det i det stora hela lite underhållande och sevärt, p.g.a. att det var höga produktionsvärden och ovanligt bra skådespelare - man undrar nästan varför de stälde upp..?
haajen
2015-05-04
Rätt lökig men ser helt ok ut och har en viss charm.
Dutch
2015-03-11
Del dos var bra, resten not so much.
Powha
2014-11-01
Fy katten! :)
Johan_G
2014-07-28
Hastig och tramsig, katten var skit lame. Kvalitten på Mumien och demonen var nice dock. Vissa skådespelare kunde ha visat mer/bättre känslor än vad dem gjorde vid vissa scener. Ingen av rullarna var något läskigt heller. Besviken, men filmen var väl ändå ganska stabil med en skön tvist.
Bumbi78
2014-07-02
En av de mest lyckade antologirysarna på tiden det bagav sig. Som vanligt är kvalitén varierande, men håller iaf en jämn tematik. Även ovanligt blodig för att marnadsföras för en yngre publik, speciellt andra segmentet med katten, för övrigt den delen jag tyckte var bäst.
Visa äldre kommentarer »