Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Legenden om Tarzan


Efter att ha acklimatiserat sig till ett nytt liv i London kallas Tarzan tillbaka till sitt forna hem i djungeln för att undersöka aktiviteterna i ett gruvläger.


Originaltitel The Legend of Tarzan
Regissör David Yates
Manus Craig Brewer, Adam Cozad
Genre Drama, Action, Romantik, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Alexander Skarsgård, Margot Robbie, Samuel L Jackson, Christoph Waltz, Djimon Hounsou, Jim Broadbent, Casper Crump, Simon Russell Beale, Ben Chaplin, Rory J Saper, Christian Stevens, Ella Purnell, Genevieve O'Reilly, Hadley Fraser
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1519
Filmnummer 116190

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2020-08-05
Helt klart en 2:a . Greystoke- The Legend Of Tarzan (1984) var mycket bättre...
Rele
2019-11-09
En dålig Tarzan film. Jag ger en tvåa.
Hanness
2018-11-25
Överträffade mina förväntningar, tyckte den var bra.
Ragatan
2018-08-19
Tänkte att jag inte skulle betygsätta den då jag somnade och därmed inte såg hela, men det hade kanske inte hänt om filmen varit lite mer engagerande.
vonadel
2018-06-09
Har inte varit så jättetaggad på att se denna, då jag haft på känn att den inte skulle vara så bra. Och var väl ingen höjdare, men inte dålig heller. Såg 3D-versionen vilken var helt ok. 5/10
gjoob
2018-04-20
Långtråkig och ointressant med en för rollen illa passande Skarsgård.
Robkiller
2018-02-03
Apfilm som på det stora hela blir rätt ointressant, men får duga för stunden...
molls
2018-02-02
Animeringen är lite ful emellanåt men en intressant vinkel på Tarzan och en ok underhållande actionfilm.
RustyFilm
2017-11-18
En välbesatt skådespelarlista är det. En biffig Alexander Skarsgård som Tarzan. En stel Margot Robbie som Jane. En obehagligt ond Christoph Waltz som Leon Rom. Men ingen av stjärnorna lyser, jo kanske Waltz (som alltid). Det är en mönstergill familjefilm (passar alla mellan 10 å 100). Bra historier ska hållas vid liv och naturligtvis får man en rejäl dos av hissnande lianscener (kan tänka mig att det går ganska smidigt att fixa till det med dagens fantastiska teknik, men hur fa.. gjorde man med 30-tals Tarzan). Ett nytillskott i 2017 års Tarzanhistoria är kritiken av Belgiens kolonisering och plundring i Kongo, bra.
RunRiot
2017-09-18
Snark!!! Det här var bland det sämsta och segaste jag sett på länge. Många scener är alldeles för långa och innehållslösa och actionscenerna är riktigt dåliga. Dessutom är filmen fruktansvärt dåligt klippt vilket pajar flowet totalt. Skarsgård är väldigt stel och träig i sin roll, men övriga skådespelare presterar inte heller på topp direkt. Det krävs en riktigt kass regissör för att få Christoph Waltz att framstå som en dålig skådespelare, men David Yates har lyckats alldeles utmärkt med det här. Jag avråder verkligen starkt från att se den här filmen. Det är mer givande att dunka huvudet i en vägg.
Visa äldre kommentarer »