Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Teen Spirit


En blyg tonåring drömmer om att bli popstjärna och går med i en internationell sångtävling som en flykt från hennes lilla hemstad och det svåra familjelivet.


Originaltitel Teen Spirit
Regissör Max Minghella
Manus Max Minghella
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Elle Fanning, Zlatko Buric, Agnieszka Grochowska, Rebecca Hall, Archie Madekwe, Ursula Holliday, Jordan Stephens, Clara Rugaard, Ruairi O'Connor, Millie Brady, Olive Gray, Elizabeth Berrington, Vivian Oparah, Ria Zmitrowicz, Marius De Vries, Alice Parkin
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 32
Filmnummer 131458

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


KyLLo
2021-01-19
Följer amerikansk standardmall med alla stereotyper och talangtävlingar och till slut var intresset i botten. Det mest intressanta var att se Elle Fanning imitera artister, även om jag och förmodligen många musikproducenter hellre hade sett att hon gjorde egna tolkningar eller hade ett eget röst-id. Om tittarmålgruppen är unga är jag däremot positiv till att det inte bara är nya dancelåtar i soundtracket.
HerrNenne
2019-11-05
Väldigt lettsedd film med en strålande (som vanligt) Elle Fanning.
Barneyk
2019-07-12
Fantastisk musik och väldigt speciell stämning där Elle Fanning, som så ofta, bär väldigt mycket på sina axlar. Men det funkar, det är lite småsegt emellanåt men musiken och stämningen samspelar så bra så det gör inte så mycket. Bra film, slätstark trea.
Man5on
2019-07-03
Så vansinnigt segt och intetsägande. Inte ens Elle kan höja detta från en svag etta. Enda höjdpunkten var nyttjandet av Astrids låt.