Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Teenage Mutant Ninja Turtles


Mörkret har lagt sig över New York City. Shredder och hans ondskefulla Foot Clan har tagit ett järngrepp om allt från poliser till politiker. Framtiden ser hopplös och dyster ut tills en kvartett muterade reptilkrigare reser sig ur kloakerna för att agera i rättfärdighetens namn. Sköldpaddorna måste arbeta tillsammans med den tappra journalisten April O'Neill och hennes kameraman Vern Fenwick för att rädda staden och avslöja Shredders diaboliska planer.


Originaltitel Teenage Mutant Ninja Turtles
Regissör Jonathan Liebesman
Manus Josh Appelbaum, André Nemec, Evan Daugherty
Genre Komedi, Action, Äventyr, Science Fiction, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Megan Fox, Alan Ritchson, Noel Fisher, Jeremy Howard, Pete Ploszek, Will Arnett, William Fichtner, Whoopi Goldberg, Abby Elliott, Danny Woodburn, Minae Noji, Tohoru Masamune, Taran Killam, Madison Mason, Johnny Knoxville (röst), Tony Shalhoub (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1599
Filmnummer 108783

Recensioner

Skapad 2019-10-29 av AugustDellert
Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT) är den fjärde filmatiseringen av serietidningen från Kevin Eastman och Peter Laird. Fast TMNT är nog mest kända för sin animerade tv-serie som var populär p...   Läs mer »

Kommentarer


HerrNenne
2021-05-03
Hade det inte varit Turtles hade man ju varit helt ointresserad. Filmen i sig är bara en actionpackad, tempofylld Bay-rulle som mest känns som Transformers. Det viktigaste är spektaklet och actionen, inte karaktärerna eller världbyggandet. Tyvärr, för annars hade det blivit så mycket bättre.
Hanness
2019-09-30
Bra, men tyckte faktiskt att uppföljaren var mycket bättre.
NoWireHangers
2018-09-17
Svag trea.
bnw
2018-05-14
Den drar aningen för lång åt nya Transformers-filmerna. De gamla sköldpaddsrullarna är mycket charmigare.
Rai
2018-01-01
Usel, behövs inte skrivas något mer!
krank-mma
2017-12-03
Charmig, snygg, och precis lagom fånig. Turtles är och har alltid varit rätt fåniga, så vill man inte se en Turtlesfilm rekommenderar jag att man låter bli att se en Turtlesfilm. Jag har enormt svårt att förstå folk som ser film som de inte vill se. Är det bara för att man tycker om att klaga? Verkar vara ett oerhört tråkigt sätt att spendera sin tid. Den här filmen är exakt vad som står på förpackningen. Om någon vill ha "substans" eller seriositet... Så är det här fel film att förvänta sig det från.
Busbybabe25
2017-10-04
Knappt sevärd, endast nostalgin räddar filmen.
Zebulonm
2017-08-08
Nä. De e nära en etta på denna. Slösa inte bort tid på denna...
Ima_Tree
2016-09-25
Känner mig som en gubbe. Det var bättre förr.
Supernaut
2016-09-24
En svag tvåa. Typiskt Bayhem utan substans, deb saknar dessutom helt den charm Bay fått till i en del annan film. Trist och ful.
Visa äldre kommentarer »