1.9
1.9
Teenage Mutant Ninja Turtles III
Den här gången råkar de fyra ninjasköldpaddorna transportera sig tillbaka till det forna Japan.

Originaltitel | Teenage Mutant Ninja Turtles III |
Regissör | Stuart Gillard |
Manus | Peter Laird, Stuart Gillard, Kevin Eastman |
Genre | Familjefilm, Action, 90-tal |
Skådespelare | Elias Koteas, Paige Turco, David Fraser, Mark Caso, Matt Hill, Jim Raposa, Vivian Wu, Corey Feldman (röst) |
Betygsantal | 2096 |
Usel, behövs inte skrivas något mer!
Konstigt att jag inte betygsatt denna, tvåan är inte direkt förtjänt men jag gillade TM hero turtles när jag var liten. (Hette inte Ninja i Sverige för det var för farligt.)
älskade den här filmen när jag var liten 6-7 år. Förstod inte så mycket då och väl var väl det för dialogen och storyn var riktigt sunkig vid omtitten. får en tvåa för dom fina barndomsminnena men bra är det inte.
Jag har aldrig sett den första filmen utan istället var det del 2 som jag fullständigt älskade när jag var 10-11 år gammal. Jag var helt tokig i TMNT som liten. Denna den tredje delen är klart sämre än 2:an på de flesta sätt i t.ex. handling, skådisar och t.o.m. kostymerna. Denna glöms lätt jämfört med 2:an som är ett lyckligt barndomsminne.
Det har gått nästan tjugo år sedan som jag såg den för första gången på ny hyrvideo, då gillade jag den starkt och fann den som den bästa utav de tre filmerna, men å andra sidan var jag bara sex år gammal. Gillar verkligen att den är helt överdriven och top notch i både sin komik, ljudeffekter och alla japanernas överdrivenhet, trots att det känns ganska mycket som att man driver och gör narr utav samurajerna och japanernas anrika historia till förmån för att barnen skall bli roade. Bortser man ifrån detta så är det en ruggigt underhållande, varm och rolig äventyrsfilm ifrån nittiotalet som jag mest associerar med Stallone, Arnold och min barndom bland VHS-kassetter med just dessa två herrar. Har inte de två tidigare filmerna i färskt minne just nu då det har gått tjugo år sedan jag såg dom två också, men har första på BD hemma ifrån Njutafilms, så den ska jag se någon dag framöver!
Klart sämst av de tre filmerna. Det mesta av charm och kvailte är som bortblåst. Men sätta en etta går ju inte då det ändå är turtles det handlar om.
Det bästa är när japanerna dansar till Tarzan Boy. :D
Såg om alla turtles-filmerna och denna var klart sämst. Kostymerna har blivit plastigare och ansiktena har förlorat personlighet. Manuset är kasst och skämten mest jobbiga. Turtlarna framstår som mer enerverande än charmiga. Att en inte får en ettta beror på att ja ändå tyckte den va rätt bra som barn
Kommer ihåg att jag såg den som barn, tyckte den var rätt kul då. Får väl se om den snart kanske.
Rätt svag om man jämför med de första. Men fortfarande okej..