Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Tenet


I en skuggvärld av spionage på hög internationell nivå är ordet Tenet det enda redskap en agent har för att rädda mänskligheten. Hans mål utvecklas under det att uppdraget utförs. Bortom tiden. Inte tidsresor. Inversion.


Originaltitel Tenet
Regissör Christopher Nolan
Manus Christopher Nolan
Genre Action, Science Fiction, 2020-talet
Skådespelare John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Michael Caine, Kenneth Branagh, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Himesh Patel, Denzil Smith, Martin Donovan (II), Fiona Dourif, Andrew Howard, Anthony Molinari, Jack Cutmore-Scott, Jurij Kolokolnikov, Rich Ceraulo Ko, Jonathan Camp, Wes Chatham, Laurie Shepherd, Jeremy Theobald, Sean Avery, John Orantes, Matthew Marsden, Juhan Ulfsak, Josh Stewart (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 942
Filmnummer 138304

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rift
2023-07-02
Jubelpekoral.
Sheepy
2023-05-20
Tenet är bra men likväl en av Christopher Nolans svagare filmer. Det största problemet är att man trots det allvarliga temat aldrig känner sig emotionellt engagerad. John David Washington är okej i huvudrollen men blir mer av en rekvisita i en överdådig produktion. Filmens gimmick fungerar lyckligtvis skapligt och det blir aldrig för överdrivet eller komplicerat. Detta är ungefär hur jag inbillar mig att en Bond-film skulle se ut om Nolan regisserade den.
Noseman2005
2023-05-18
Underhållande, men också rätt virrig. Det ska vara inception-coolt, men blir lite för mycket istället. Men snyggt, iofs. 5/10
TompiÄrGullig
2023-01-31
Jag fick lite ont i huvudet efter ett tag, av att försöka hänga med i den mumliga och omfattande dialogen som hela storyn vilade på.
Underdog
2023-01-20
Jag viste inte mycket om denna, men hade högre förväntningar både om kvaliteten och hur konstig den skulle vara. Tyvärr alldeles för förutsägbar, så fort man fick någon slags koncept förklarat för sig så började man läsa in filmen ganska lätt och väldigt få saker blev då en överraskning.
lucius
2022-12-16
Karaktärerna blir livlösa dockor i denna över-konceptuella thriller och frågan är om ens skådisarna hänger med i handlingen. Kenneth Brannagh gör ändå ett okej jobb med vad han har att tillgå och verkar vara den som är mest med i Nolans krumbukter, men överlag är det svårt att bli särskild underhållen eller imponerad.
JohnTron
2022-12-05
Bland de mest meningslösa filmer jag har sett.
Disorder
2022-08-10
Nolans bästa. Svag fyra.
isecore
2022-05-06
När stil får råda över substans, då får man den här filmen. Snygg men fullständigt obegriplig.
Pari
2021-11-16
uch & fy vad tråkigt trams. Ointressant story, tråkiga scener, konstiga klippningar, tradig score som man hört i tidigare Noland filmer.
Visa äldre kommentarer »