Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Terminator 3: Rise of the Machines


För åtta år sedan försökte ondskans makter skicka en Terminator tillbaka i tiden för att mörda John Connor när han var ett ofarligt barn, eftersom han som vuxen framgångsrikt kommer att leda kampen mot de onda. De goda sände en annan Terminator som stoppade roboten i hans försök att oskadliggöra John. Nu vill de onda maskinerna försöka igen och skickar en kvinnlig terminator, T-X, för att döda den nu 22-årige John.


Originaltitel Terminator 3: Rise of the Machines
Alternativ titel T3
Regissör Jonathan Mostow
Manus John D Brancato, Michael Ferris
Genre Action, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Arnold Schwarzenegger, Nick Stahl, Claire Danes, Kristanna Loken, David Andrews, Mark Famiglietti, Earl Boen, Kim Robillard, Mark Hicks, Moira Sinise, Jay Acovone, Matt Gerald, M C Gainey
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 17316
Filmnummer 12503

Recensioner

Skapad 2019-12-14 av weng-weng
När jag såg Terminator 2 på bio var det en ganska stor upplevelse. Det kändes verkligen som en come-back, glädjen och spänningen var påtaglig över allt på biografen och gick inte att ta miste...   Läs mer »

Skapad 2019-12-04 av Rollywood
Detta är den tredje filmen om den framtida cyborgen T-101 (Arnold Schwarzenegger) som skickas tillbaka från framtiden till idag för att ändra historien. Den tredje filmen har många dolda likheter...   Läs mer »

Skapad 2019-11-13 av flair_3
Det är svårt att hantera uppföljare på bra filmer. Man vill att de ska göras, men man är i allmänhet säker på att bli besviken på dem. Den oskuldsfulla upptäckarglädjen och nyfikenheten ma...   Läs mer »

Skapad 2019-11-12 av santiago
Dags för uppföljaren som väldigt många väntat på. På 80-talet kom den första filmen i serien som skildrade den kalla och mörka ondskan i form av en robot, tillbakaskickad i tiden för att fö...   Läs mer »

Kommentarer


OffTheGround
2022-08-07
Nä. Kanske hade det kunnat bli en trea om inte de föregående filmerna varit så bra. Det här var långt ifrån lika stämningsfullt, och dessutom ganska fult, Hyfsat slut, dock.
sodomiten
2022-03-11
Terminator 2 var en omtalad storfilm där effekterna kändes före sin tid i början på 90-talet. Med det i åtanke känns den här uppföljaren mycket fjuttig och ovärdig. Som ett avsnitt ur nån skräp tv-serie på Fox ungefär. Plus till dr.Silberstein som driver med sin egen karaktär.
Rai
2018-03-05
Ganska bra...
deswhip
2016-07-31
Eftersom ettan och tvåan var så bra så hade det krävts något alldeles extra för att berättiga ytterligare uppföljare. Dessvärre arbetar inte filmindustrin på det sättet och vi alla måste stå ut med en lite sämre värld...
LosBerkos
2016-03-23
En film som i vissa delar (Claire Danes, Arnold) gör en riktig uppföljare, och i andra (Nick Stahl, Loken, digitala effekterna) förstör sig själv. Det bästa tillfället i filmen är dessvärre när eftertexterna börjar rulla. Edward Furlong & Linda Hamilton hade lätt räddat filmen.
AlbinWesley
2015-07-02
Medan de första två filmerna är rakt suveräna, bland de bästa sci fi-actionfilmerna som finns, har trean inte särskilt mycket att komma med. Tycker dock den är rätt snyggt fotad, och kompetent utförd. Robotrevolt är ju kul liksom, jag är helt ok nöjd och tycker inte alls att den var dålig.
ryderup
2015-06-22
Ibland känns det lite Terminator. Oftast gör det, det inte dock.
spielmitmir
2015-03-10
Duger. Stort nedsteg från T2, men annat var väl inte att vänta.
Krille80
2014-10-28
En av de uppföljare som förstör den magi som man har skapat med föregångarna. 3:an raderar och förstör bara. Helt onödig. 1+
emilstjernholm
2014-05-28
Lever upp till förväntningarna, men lite för många usla skämt. Drar ned intrycket.
Visa äldre kommentarer »