Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Terminator Salvation


Året är 2018, John Connor är ledaren för de mänskliga motståndarna till Skynet och dess Terminators. En dag anländer Marcus Wright, en man som endast minns att han är dömd till döden. Frågan är om han är sänd från framtiden eller räddad från det förflutna. En fråga som leder John Connor närmare Skynets organisation och planen att utrota människan.


Originaltitel Terminator Salvation
Alternativ titel Terminator 4
Regissör McG
Manus John D Brancato, Michael Ferris
Genre Action, Thriller, Äventyr, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Christian Bale, Anton Yelchin, Sam Worthington, Bryce Dallas Howard, Moon Bloodgood, Common, Helena Bonham Carter, Roland Kickinger, Chris Browning, Jane Alexander, Michael Ironside, Jadagrace, Chris Ashworth, Terry Crews
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 7957
Filmnummer 67049

Recensioner

Skapad 2019-12-05 av Rollywood
Terminator Salvation är den fjärde av de filmer som nu under 25 år har producerats av olika regissörer och med olika skådespelare men med ett löpande koncept. I de två första filmerna, som uts...   Läs mer »

Skapad 2019-11-23 av Mat1az
Året är 2018. Domedagen har ägt rum. Motståndsrörelsen med John Connor (Christian Bale) i spetsen bekämpar Terminators i den postapokalyptiska framtiden. Så enkelt är det. Och så enkelt önsk...   Läs mer »

Skapad 2019-11-12 av bmo
Efter att Arnold försökt mörda John Connors mamma, sedan i uppföljaren skydda John Connor med mor från Robert Patricks T1000 och till sist skydda dem från en kvinnlig mördarmaskin är det nu da...   Läs mer »

Skapad 2019-10-29 av connya
Efter en lång sekvenstagning utan klipp är jag ganska imponerad och nöjd, där jag sitter bekvämt nedsjunken i biofåtöljen och låter salens fantastiska digitala bild och ljud fullkomligt skölj...   Läs mer »

Skapad 2019-10-29 av Newt
Efter tre Terminator-filmer, varav två helt fantastiska och en ganska usel, så var det dags för regissören McG att tackla det stora kriget som vi hittills bara fått se glimtar av i tidigare filme...   Läs mer »

Skapad 2019-10-29 av AddeColciago
Året är 2019 och John Connor (Christian Bale) leder motståndsrörelsen mot Skynet, ett nätverk av maskiner som försöker förinta människans existens och erövra världen. Han får reda på att ...   Läs mer »

Kommentarer


Rele
2023-08-26
En spännande terminator film. Jag håller min trea kvar även efter dagens titt.
sodomiten
2023-02-16
Come with me if you want to live. Och sen springer dom mitt i skottlinjen..
OffTheGround
2022-08-08
Ett fall framåt jämfört med trean, helt klart. Trots en del dumheter som stör.
Rai
2018-03-05
Gäst, gud vad seg den var...
deswhip
2016-07-31
Eftersom ettan och tvåan var så bra så hade det krävts något alldeles extra för att berättiga ytterligare uppföljare. Dessvärre arbetar inte filmindustrin på det sättet och vi alla måste stå ut med en lite sämre värld...
Zarquon
2016-07-23
Handling, karaktärer, motivation, skådespeleri, manus, effekter, klippning, och regi lämnar mycket, MYCKET, att önska. Men Yelchin (RIP :( ) och Worthington kämpar på och gör så gott de kan i denna soppa, en del miljöer och designs är lite coola, och några actionscener är t.o.m. rätt OK.
jingoo
2016-01-06
Har försökt se om den, men det går banne mig inte. Det här är skräp. Sänker betyget.
jezebel
2015-11-05
Synen på att robotar i någon slags mänsklig form skulle kriga sönder mänskligheten i framtiden var så jävla cool och nervig på 90-talet. Nu är den förlegad och samhällets syn på AI har kommit så mycket längre. Den här filmen bara förstör en för de första två Terminator-filmerna. Vedervärdiga action-scener (men säkert snygga men vem bryr sig) där jag bara hoppas att alla ska dö så att skiten tar slut.
Engravadlax
2015-09-30
Förstår inte varför karaktären Star är med. Tillför absolut ingenting. Hon är förstås inte ensam, det är svårt att bry sig om de flesta karaktärer med ett sådant manus. Annars är Bale och Worthington inte dåliga, och det är inte en ful film. Men nja.
AlbinWesley
2015-07-12
Fasligt välgjord, men inte särskilt intressant. Gillar inte riktigt färgskalorna heller, och tycker den helt saknar det hjärta och den samtidsförankring som gör de första två filmerna fantastiska. Nåväl.
Visa äldre kommentarer »