billiga elavtal

billiga elavtal

Terrified

När konstiga händelser inträffar i ett grannskap i Buenos Aires beslutar sig en läkare som specialiserat sig inom det paranormala, hennes kollega och en ex-polis att undersöka saken vidare.

Originaltitel Aterrados
Regissör Demián Rugna
Manus Demián Rugna
Genre Skräck, 2010-tal
Skådespelare Maximiliano Ghione, Elvira Onetto, Norberto Gonzalo, George L Lewis, Demián Salomón, Agustín Rittano, Julieta Vallina, Natalia Señorales

PeterTheW
2023-11-10
Den faller lite mot slutet vill jag minnas, men få skräckfilmer i modern tid har bjudit på lika mycket obehag.
djonipony
2022-11-01
Håren reser sig vid några tillfällen, men det är som att det fattas något där emellan för att nå riktigt hög totalnivå
amam
2021-07-29
Bättre än väntat. Det som räddar betyget från en stark tvåa är att det finns flera scener som är riktiga pärlor men tyvärr så brister sammanhanget något.
Hanness
2020-04-02
Når inte helt upp till godkänt, men inte alltför dåligt heller.
2019-10-07
Har några riktigt obehagliga scener men känns lite ostrukturerad och slutet är en aning mediokert för min smak. Skådisarna gör annars ett ganska bra jobb.
Taliah
2019-04-09
Väldigt random. Den hade många riktigt fina delar men hade vunnit på en bättre struktur.
Engravadlax
2022-03-21
Som andra säger, medioker skräckfilm med ett fåtal riktigt bra scener. Man får hoppas på starkare framtida prestationer av Demián Rugna.
Tatty
2019-02-08
Filmen kändes ganska läskig och obehaglig. Inte så att man blir rädd men kände obehag iallafall.