Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.6
av 5

Terror Train


I ett välbevakat laboratorium i Östeuropa lyckas en kvinna ta sig in och stjäla behållare innehållande ett nytt dödligt virus. Samtidigt har agenten Jacques Kristoff för första gången på flera år bestämt sig för åka på en semestertripp genom Europa tillsammans med sin hustru och deras två barn. Då kommer telefonsamtalet som förkunnar att han måste utföra ett topphemligt uppdrag: Att föra ryskan Galina Konstantin på ett tåg över den hårt bevakade Slovakiska gränsen och vidare till Frankfurt. När en grupp terrorister plötsligt kapar tåget får Jacques veta vad det verkligen är han ska föra över gränsen. Det blir en kamp mot både klockan och terroristerna för honom att inte bara rädda sig själv, utan även sin familj och resten av världen...


Originaltitel Derailed
Regissör Bob Misiorowski
Manus Jace Anderson, Adam Gierasch
Genre Action, 2000-tal
Skådespelare Jean-Claude Van Damme, Laura Harring, Tomas Arana, Susan Gibney, Lucy Jenner, Jessica Bowman
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 404
Filmnummer 11018

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2014-01-20
Om det är något att skryta med så har jag sett i princip alla belgarens rullar, och den här känns lätt att placera som allra sämst. Van Damme på rejäl dekis, usel regi, usla biroller, kassa effekter och inte ens en gnutta charm. Sen var klippningen en historia för sig. En solklar brun etta ska den ha.
ted_the_one
2013-01-16
Inte ens all min kärlek till Van Damme kan rädda denna. Allt är dåligt, hela produktionen stinker amatör, på det där dåliga sättet. Effekter och redigeringen ser ut att vara gjorde i några Windows program från 98 som följde med när man köpte datorn. Det är katastrofalt dåligt, Under Siege 2 är en 10 gånger bättre film och det säger en hel del. Van Dammes sämsta än så länge.
Raimo_1985
2013-01-11
Spårar ur lite (höhö) då och då men är snabbt uppe på banan igen. Van Damme är dock det bästa med filmen. Fiffig action med väldigt spännande sluttamp.
Robkiller
2012-11-25
Det är ju vanDamme... och det brukar normalt bli hyfsat underhållande... men den här... hmm... regi, ljudproduktion, klippning, manus, dialog och de övriga skådespelarna är så ruskigt dåliga att det här inte kan räddas... inte ens med lite välriktade sparkar...
Xenox
2012-07-19
Ganska dålig, men dock lite underhållande.
Rune2000
2012-04-02
Imdb trivia säger - Average shot length: 1.53 seconds. It is the fastest-edited feature film listed on the website Cinemetrics, which counts ASLs. Se denna på egen risk!
ellaine
2012-02-21
Usla skådisar, larviga scener, fånig musik och fruktansvärde klipp men är det action man är ute efter duger den för stunden. Det händer iaf ngt hela tiden. 2-
dudson
2010-03-09
Vilken Dynga,,,Borde vara Kriminellt göra sånnt här Skit,,att clådan kunde sjunka så lågt ner i film träsket är Märkligt..??
Bumbi78
2009-09-15
Sämsta han gjort? I klass med Seagals nya alster.
chris_lambert_
2008-10-20
kan vara det sämsta jag sett i hela mitt liv...
Visa äldre kommentarer »