Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Thanks for Sharing


Historien handlar om tre personer som ingår i en 12-stegsbehandling för sexmissbruk. Adam har just firat 5-årsdagen som "nykter" sexmissbrukare, då han möter Phoebe som han inleder en romans med. I terapigruppen för sexmissbrukare träffas också frisören Dede och nörden Neil, men det är inte helt enkelt att vara vän med någon av det motsatta könet när sex har ödelagt alla ens tidigare relationer.


Originaltitel Thanks for Sharing
Regissör Stuart Blumberg
Manus Stuart Blumberg, Matt Winston
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Mark Ruffalo, Gwyneth Paltrow, Tim Robbins, Joely Richardson, Josh Gad, Pink, Patrick Fugit, Emily Meade, Carol Kane, Isiah Whitlock Jr, Michaela Watkins, Poorna Jagannathan, Natalia Volkodaeva, Okieriete Onaodowan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 491
Filmnummer 99412

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bomkia
2018-12-08
Trodde detta skulle vara nån slags komedi, men det är mycket mer ett drama med lite komiska inslag. Jag gillar att de tog allting på allvar och inte flamsade bort problemet som missbruk kan ge. Fina skådespelarinsatser där jag till och med tyckte Gad gjorde bra ifrån sig. Jag är dock fortfarande lite tveksam till Pinks medverkan som kändes blek. 3+
Albion
2018-11-01
Detta blev aldrig bra någonstans. Blandningen av drama och tramshumor fungerar inte och hela grejen känns bara sjukt konstig. Betyget blir en 2;a.
Roswall
2018-11-01
Svag för AAfilmer, något övertydlig ibland, och dramaturgin kunde varit bättre.
mammene
2018-10-28
Bra skådespelare, men blev lite för tramsig för min smak
Ve72
2018-10-26
Gillade kemin mellan skådisarna och tyckte därför att filmen fick en autentisk känsla. En varm och bra film som absolut är sevärd!
Rift
2018-10-19
Visst finns det en del filmer som rakt igenom bygger på planteringar och payouts som faktiskt är ganska hyfsade, den första jag kommer att tänka på är Erin Brokovich (2 i betyg). Men här är det på ett billigt och närmast cyniskt sätt förklätt till problemdrama och då går det inte att stå ut. En stor nackdel med play och strömning är att det inte går att snabbspola sig igenom det som är ointressant och förutsägbart.
Stygga-Vargen
2018-07-13
På det hela taget är det här en bra film med väldigt bra skådespelare. Den har vissa brister men den är definitivt sevärd.
HerrNenne
2017-08-05
Tycker att humorn funkar och det känns bra balanserat på seriositet och humorn. Väldigt väntat hur den utvecklar sig men närmare högre än lägre betyg.
Barneyk
2017-01-18
Bra film om missbruk och jag gillar hur den visar både lättsammare och allvarligare perspektiv på det. Ruffalo är riktigt bra.
annihilat0r
2016-08-23
Levande berättelser från Hollywood om något så komplext och svårhanterligt som missbruk är dessvärre sällsynta. "Thanks for Sharing" upplevde jag därmed som en positiv överraskning. Den dramaturgiska kurvan var även den sällsynt – eftersom filmens parallella berättelser vid givna tidpunkter befinner sig i olika känslotillstånd. Detta beteende upplevde jag dock inte som någon positiv överraskning, utan snarare som små knivstick mot själen.
Visa äldre kommentarer »