Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

That Awkward Moment


Tre kompisar lovar varandra att inte gå in i några förhållanden, utan vara singlar och ha så kul som möjligt. Men det blir svårare än det låter och vad gör man om man träffar en tjej som man gillar på riktigt?


Originaltitel That Awkward Moment
Regissör Tom Gormican
Manus Tom Gormican
Genre Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Zac Efron, Miles Teller, Michael B Jordan, Imogen Poots, Mackenzie Davis, Jessica Lucas, Addison Timlin, Josh Pais, Evelina Turen, Kate Simses, Tina Benko, Joseph Adams (I), John Rothman, Barbara Garrick, Lola Glaudini, Alysia Reiner, Emily Meade
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 625
Filmnummer 107654

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


amam
2021-04-29
Helkass "komedi" utan bra skämt, himla konstig dialog också. Tittade på den mest för att Mackenzie Davies var med men hennes roll var ingen höjdare heller.
yrkeschaufföre
2018-08-15
Zac är bra men filmen är rörig och vem är den riktad till? För seriös för tonårspubliken och för lite naket för dem (iallafall den jag såg)
RunRiot
2018-01-24
Charmig och oväntat underhållande. Känns lite annorlunda med en film om manlig vänskap som känns äkta, då de flesta filmerna på samma tema tenderar att vara väldigt överdrivna.
HerrNenne
2017-10-13
Överraskande bra komedifilm faktiskt, är rakt igenom grymt underhållande fram till det avgörande bump in the road som hör till i slutet, där tappar den tyvärr flytet.
Barneyk
2016-08-05
Sexismen står mig upp i halsen. BRO!
Tatty
2016-04-15
Herregud vad den fick mig att skratta. Jösses vad jag gillar den väldigt skarpt. Zac Efron gör rollen så jävla bra i filmen enligt mig! Är vad jag tycker!! Annars är filmen rätt mysig och jätte bra.
KyLLo
2016-04-14
En romantisk komedi om relationer, sex, hemligheter och pinsamheter som är ganska underhållande i sin genre. Känns modern i stilen men inte verklighetstrogen. Det märks att det är en man som ligger bakom manuset när kvinnorna talar allvar, männen svarar med sexskämt och kvinnorna blir charmade av det. En stark tvåa.
HippiePatrik
2015-03-18
Försökte se den två gånger, klarade inte av den någon av gångerna...
ulpe01
2015-02-14
Äh, hade väl inte förväntat mig så mycket och det brukar ju kunna bli bra i slutändan, men den här gången levde filmen ner till mina låga förväntningar. Filmen får ändå en tvåa i betyg för att jag är en sucker för lyckliga slut (skulle skrivit "spoiler alert" om det inte vore så himla onödigt i en förutsägbar film som detta...).
Robkiller
2015-01-03
Meningslös romantisk komedi. Inga direkt minnesvärda scener, tråkig dialog och en handling som egentligen inte har mycket till innehåll alls... suck...
Visa äldre kommentarer »