Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

The 4th Angel - Terrorns ansikte


När planet som ska ta Jack Elgin (Jeremy Irons) och hans familj till resmålet för deras drömsemester stannar för att tanka bordar och övertar terrorister det. En anti-terroriststyrka försöker ingripa men det leder bara till att Jacks fru och två döttrar blir dödade. En tid efteråt, när Jack och hans son återvänder till London så får de reda på att terroristerna har blivit frisläppta och raseriet väller över honom. Fastän Jack är mycket känd inom pressvärlden vill ingen hjälpa honom så han börjar själv undersöka saken. Med information han fått från en kollega (Forest Whitaker) och en CIA-agent (Jason Priestley) finner han sig snart vara insnärjd i en väv av legosoldater och politisk orättvisa.


Originaltitel The Fourth Angel
Regissör John Irvin
Manus Allan Scott (II)
Genre Thriller, Drama, 2000-tal
Skådespelare Jeremy Irons, Forest Whitaker, Jason Priestley, Lois Maxwell, Charlotte Rampling, Briony Glassco
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 101
Filmnummer 6221

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2021-11-05
Ytterst märklig film då den innehåller både en flygplans-kapning, samt en tåg-kapning lol´/2/ Sen gillar jag Ironside som skådis. Snubben har en slaggs finess & kyla, som gör han extremt sevärd. Men visst har filmen åldrats extremt mycket. Fast känns som den har ett framåt-driv, samt vilja förmedla något. Sen var Jeremy cool i sin hämnar roll i schysst utstyrsel samt flykt-medel. Hoj #)
Bumbi78
2019-01-28
Irons är bra, men här lyckas de göra en riktigt trist film av en bra första halvtimma. Slöseri.

2011-10-06
Jag slukar allt av och med Forest Whitaker, det här hade jag nog aldrig sett annars. Medelmåttigt.
jonbo
2009-04-03
Forest Whitaker ger lite extra värdighet och filmen är väl i egentlig mening inte dålig. Men ganska ordinär och relativt ful.
Zebulonm
2008-10-29
Den här var bra. Forest e riktigt bra som vanligt o storyn e helt ok...
Bärgis
2007-09-25
Se den utan förväntningar!
Bomkia
2007-07-19
Börjar bra, jävligt seg mittperiod och sen blir det bättre mot slutet. Whitaker och Irons är vad som gör filmen värd att se. 2+

2007-01-10
The Fourth Angel baseras kring ett terrordåd. En grupp terrorister kapar ett flygplan, allt går inte som planerat för dem och inte heller polisen som försöker lösa situationen. 15 människor dör, bland andra Jacks (Jeremy Irons)fru och dotter. Jack är fast besluten om att söka rättvisa då terroristerna inte får några straff. Där tar handlingen vid och fortsätter i ett ointressant tempo utan större trovärdighet. Jason Priestely (tv-serien Beverly Hills) gör en hygglig prestation i en liten roll, Forest Whitaker ende som riktigt övertygar i sin roll som agenten som har till uppgift att lösa morden som följer.
W.Andersson
2005-01-23
Forest rockar!
Materialist
2004-06-25
ganska tråkig egenligen, började tänka på att städa rummet när jag såg den. Inget bra tecken.
Visa äldre kommentarer »