Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

Recensioner

Skapad 2019-11-24 av Stygga-Vargen
Jag har älskat skräck i många år nu, jag gillar det mesta i skräckväg och jag gillar till och med filmer som de flesta anser vara dåliga. Och jag letar ständigt efter både gamla och nya skrä...   Läs mer »

Kommentarer


Samtalsmanicken
2020-03-27
Fantastisk idé, sämre utfört. Blir lätt ointressant och utdraget!
AngelsDiary
2019-03-03
Totalt jävla värdelös.
dudson
2018-10-18
Detta skruvade satyg får man lätt mardrömmar av.#( Vissa episoder bra/ blandat med viss samhälls kritik. En del är riktigt usla. Dom med japansk inslag är dom mest störda & galna. Vissa mådde man fan dåligt utav. Spyfärdig. yaaasck=(
krank-mma
2018-09-30
Det här är en kortfilms-antologi med skräcktema. Om man inte gillar skräcktema, kortfilmer eller antologier så bör man se en annan film. Jag upphör aldrig att förundras över att folk väljer att se filmer vars själva koncept de ogillar och sedan beklagar sig över att filmerna hade de koncepten. Den här filmen är, som alla kortfilms-antologier där bidragen kommer från vitt spridda håll och olika världsdelar, spretig och märklig och otroligt ojämn. Det ingår liksom i konceptet. Jag tyckte helt klart att den var värd sina två timmar dock; det var spännande att se hur olika filmskapare tagit sig an utmaningen.
bnw
2018-02-23
Antar att det här var en av de första, men det var ganska tjatigt med såna här antologi-skräckfilmer ett tag.
bnw
2018-02-22
Toppar och dalar, men det blir lite långt i slutet.

2017-08-07
En väldigt bisarr men samtidigt väldigt bra film.
Stygga-Vargen
2017-07-01
Den här "filmen" är lite svår att betygsätta. Jag gillar konceptet men det färdiga resultatet kunde ha blivit bättre. Några av kortfilmerna är faktiskt riktigt bra och en klassar jag till och med som ett mästerverk. Andra kortfilmer är betydligt sämre och en del kortfilmer är bara allmänt flummiga och konstiga. En kortfilm är alldeles på tok för otäck även för en inbiten skräckfantast som mig och det är konstigt att den lyckades ta sig igenom censuren över huvud taget - jag mår dåligt bara jag tänker på den och just den kortfilmen borde faktiskt totalförbjudas.
Jensx15
2015-07-04
F<3
carnevil
2015-04-11
Högt och lågt, från ettor till femmor - konceptet är ändå kul!
Visa äldre kommentarer »