Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

The Accountant


Christian Wolff är ett matematiskt geni med mer gemensamt med siffror än människor. Hans revisorfirma är en front för hans frilansjobb där hans kunder är några av världen farligaste kriminella organisationer. När Finansdepartementets brottsdivision, ledd av Ray King kommer honom på spåren tar Christian sig an en mer hederlig klient - ett toppmodernt robotföretag där en ung revisor upptäckt en avvikelse som gäller flera miljoner dollar. Men när Christian närmar sig sanningen ökar antalet döda.


Originaltitel The Accountant
Regissör Gavin O'Connor
Manus Bill Dubuque
Genre Drama, Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Ben Affleck, Anna Kendrick, J K Simmons, Jon Bernthal, Jeffrey Tambor, Cynthia Addai-Robinson, John Lithgow, Jean Smart, Andy Umberger, Alison Wright, Jason Davis (II), Robert C Treveiler, Mary Kraft, Seth Lee, Jake Presley, Izzy Fenech
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1176
Filmnummer 117252

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Commandante
2023-08-12
Helt ok film tills den otroligt fåniga twisten i slutet, som ensamt sänker betyget ett snäpp.
Hengman
2021-04-10
Hoppades på lite Bourne-vibbar, men det föll platt.
Ima_Tree
2021-02-21
Välgjord action med en story som är dummare än en fiskmås på rullskridskor med ett maskingevär.
dudson
2021-02-20
En film som växer med tiden... Visst rätt kass-uppstart annars en trevlig upplevelse där Affleck blir bättre för varje år. Karln har gjort en hel del gräsliga rullar back in the day"(.. Sen Nice att kvalitee skådisarna J.K Simmons samt John Lithgow får vara med så pass mycket//
finkan
2020-03-13
Helt ok film
Harford
2019-03-25
Gräsligt manus, och dålig regi. Några hyfsade actionscener, men det räcker inte. Autism-grejen fungerar verkligen inte på något plan. Inte kopplingen bröder/pappa/mamma heller. Och absolut inte de så kallade "agenterna". Svag tvåa.
Engravadlax
2018-05-28
En del tvivelaktiga tolkningar av vad autismspektrumstörning innebär. Bra actionthriller däremot, känns som att Affleck gör Batman i civilkläder. Lite uppenbar twist, men inte dålig. Och Tait Fletcher!
myslas
2018-03-07
Ok underhållning för stunden en kväll man har tråkigt men bra skulle vara att ta i. Hollywoods syn på en person med högfunktionerande autism är i alla fall lite mer spännande än jag, en person med faktisk högfunktionerande autism, är.
sawa
2018-02-27
Egentligen borde den få ett högre betyg för den är sevärd, men superhjälteslagsmål drar ner. Tydliga missar i manus, eller så sov jag en stund för jag förstod inte Danas inblandning förrän efteråt.
StureStenhög
2018-02-10
God underhållning. Jag gillar verkligen huvudkaraktären, ett autistiskt mattegeni som dessutom fightas som en superhjälte. Ja, varför fan inte? Det är också en kul story som rullas upp, och trots att den har sina problem, så får de ändå ihop den bra. Jag gillar att man lyckas vara kreativa inom ett ganska traditionellt thrillerformat. Men filmen hade nog ändå mått bra av att våga ha lite mer roligt, det är trots allt ett totalt flippat manus, men man har filmat det som om det var helt seriöst. Lite intressant i sig är väl det förvisso, och jag var verkligen helt inne i det här ett tag, men framåt slutet blir ambitionerna att göra riktiga människor av de här karaktärerna lite väl svåra att svälja. Det landar på en stabil trea
Visa äldre kommentarer »